News Flash:

Carmen Grebenisan, decizia cu care i-a uimit pe toti. ”Mi-e frica ca nu o sa mai am libertatea de acum”

25 Octombrie 2021
467 Vizualizari | 0 Comentarii
Carmen Grebenisan

Carmen Grebenisan si Alex nu au stat prea mult pe ganduri, asa ca s-au mutat impreuna si s-au logodit. Nasii lor au fost nimeni altii decat Alina si Raul Tisha, bunii lor prieteni. Dupa ce au petrecut acum cateva luni la petrecerea de logodna, Carmen a aruncat bomba. Influencera are de gand sa se casatoreasca religios.


Carmen Grebenisan si Alex respecta traditiile si vor sa organizeze si cununia religioasa. Cei doi sunt constienti ca pandemia ii cam incurca, dar Carmen stie cum vrea sa arate marele eveniment din viata ei. Aceasta si-a planificat in detaliu evenimentul, iar acum asteapta momentul oportun.
„Lucrurile importante am ales sa le pun in aceeasi dat: logodna, cununia civila si nunta, ca sa nu uitam.(…) Nunta ar trebui sa aiba loc in anul 2023. Nu m-am uitat in calendar cand pica. Oricum se intample, daca vrei sa se intample si o sa iasa, daca vrei sa iasa.”, a declarat Carmen la Teo Show.
Carmen Grebenisan regreta ca pandemia nu i-a permis sa organizeze petrecerea anul acesta, dar tot raul spre bine. Aceasta este constienta ca are o familie numeroasa, prieteni multi si este destul de greu sa ii aduca la comun pe toti.


”Vreau sa vina tot alaiul. Avem foarte multe rude, cel putin sotul meu are multe rude si trebuie sa vina toata lumea. Nu putem sa alegem. Am ales sa facem treaba asta peste vreo doi ani cand va fi 100% sigur ca putem face toate nebuniile pe care le dorim. O sa fie ceva diferit.”, a declarat Carmen Grebenisan in cadrul unei emisiuni TV. 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1317 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007070 (s)