News Flash:

Care este cea mai buna metoda de protejare a smartphone-ului tau

28 Ianuarie 2019
2479 Vizualizari | 0 Comentarii
Care este cea mai buna metoda de protejare a smartphone ului ta u

Alegerea și cumpărarea unui smartphone care ne place poate dura ore, chiar și zile. Dar îl putem scăpa din mână în doar câteva secunde.

Și nu se întâmplă acest lucru din cauză că unii dintre noi sunt stângaci: potrivit unui studiu realizat de compania Motorola în 2016, 50% dintre cei intervievați la nivel mondial și-au spart ecranul telefonului cel puțin o dată în viață.

De fapt, un procent destul de mare dintre smartphone-urile folosite prezintă zgârieturi sau fisuri. Prin urmare, husa este esențială din două motive: ajută la prelungirea vieții acestui dispozitiv pe care îl folosim zilnic, ne împiedică să cheltuim bani pe reparații costisitoare.

Din acest motiv, folosirea unei huse este una dintre cele mai bune alegeri pe care o putem face pentru ca telefonul să reziste o perioadă mai lungă de timp.

În ultima perioadă industria vânzării de accesorii GSM  și-a propus să genereze  aproximativ 107,000 milioane $ în 2026, din care un procent mare va rezulta din vânzarea de  huse pentru telefoanele mobile.

Iată câteva dintre cele mai bune tipuri de huse pentru smartphone cu ajutorul cărora îți poți proteja eficient telefonul mobil. Le vei găsi de îndată ce vei intra în magazinul cu una dintre cele mai mari game de accesorii GSM, selectate cu grijă de o echipă tânără și ambițioasă, care se mândrește cu un feedback foarte bun din partea clienților. Este vorba de Itelmobile.ro.

Husa Spate Anti-Shock Forcell Magnet Case Samsung Note 9 Rosie

Această husă  de tip carcasă, din policarbonat, este creată pentru a putea fi utilizată cu suporții magnetici auto, având plasată pe spate o plăcuță metalică.

Îți recomandăm acest model de husă anti-shock armor întrucât a fost special concepută pentru acest model de telefon. Odată montată îți va proteja telefonul contra șocurilor și a zgârieturilor, oferindu-i protecție pe spate și laterale.

Este astfel fabricată încât să permită accesul la porturile de încărcare și la butoane foarte ușor, decupajele fiind perfect realizate pentru acest model de telefon. Materialul din care este confecționată este de foarte bună calitate.

Husa Flip Tip Carte Mixon Huawei P20 Pro Gold

Această husă de tip carte dispune de închidere magnetică invizibilă ( magnetul se află încorporat în husă ). Odată montată vei putea oferi telefonului tău un look nou cu husa flip. În plus, îl vei putea proteja contra diverselor daune o perioadă mai lungă de timp.

Husa are deschidere laterală, este realizată din piele ecologică de cea mai bună calitate, are funcție de stand pentru a vizualiza materiale video sau alte activități. Îți va proteja telefonul împotriva loviturilor și a uzurii 360°.

Husa Premium Ringke Onyx Huawei P20 Lite Negru

Husa este special concepută pentru acest model de telefon astfel că, odată montată, îi va oferi o protecție foarte bună. Testele pentru șocuri la care a fost supusă au demonstrat clar acest lucru.

Husa este confecționată dintr-un silicon de cea mai bună calitate, astfel că îți va proteja foarte bine telefonul contra șocurilor mecanice. În plus, îi va da telefonului un aspect foarte plăcut. 

Husa Premium Originala 360 Grade Iblason IPhone Xr Ares

Dacă abia ți-a achiziționat un iPhone pe care vrei să-l protejezi cât mai bine posibil, atunci o foarte bună alegere poate fi acest model de husă.

Acestă husă furnizează o protecție extremă în cazul șocurilor mecanice. Aceasta este realizată dintr-o combinație de TPU și policarbonat, fiind perfectă pentru situații extreme.

Husa iBlason are inclusă o ramă față cu protecție ecran. De asemenea, dispune de certificare militară a rezistenței. Este:

- un produs 100% original

- o construcție compozită pentru o greutate cât mai scăzută

- realizată pentru a se potrivi perfect cu iPhone X

- are certificare militară la drop test (MIL STD 810G 516.6)

- ușor de montat și de demontat.

Și modelele de huse de protecție pentru smartphone nu se termină aici. Lista este foarte lungă, întrucât cuprinde toate tipurile de telefoane inteligente.

Dacă modelele prezentate de noi nu sunt potrivite pentru modelul tău de telefon, intră pe site-ul amintit mai sus și explorează-l cu atenție. Cu siguranță vei găsi ceea ce ai nevoie.

Și nu uita. Coșul de cumpărături trebuie completat și cu o folie de protecție pentru smartphone. Echipa Itelmobile pune la dispoziția clienților săi cele mai bune folii de protecție pentru telefoanele inteligente. Alege-o pe cea potrivită pentru telefonul tău și te vei convinge. Acesta va avea viață lungă dacă vei înțelege ce pot face o husă și o folie de protecție de calitate.

Cumpărături fără griji!

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1130 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006096 (s)