News Flash:

Vrei sa investesti in mobilier de birou de calitate? Iata care sunt avantajele unui fiset metalic!

20 Decembrie 2018
2157 Vizualizari | 0 Comentarii

De fiecare data cand apare nevoia de a organiza cat mai bine activitatile companiei tale, cel mai indicat lucru pe care il poti face este achzitionarea unui fiset metalic. Fata de dulapurile clasice din lemn, un fiset metalic are o durata de viata mult mai lunga, fara a necesita mentenanta sau reparatii. Aceasta rezistenta se datoreaza in cea mai mare parte materialelor din care sunt confectionate, de cea mai buna calitate!

Din acest motiv, iti prezentam cele mai importante avantaje pe care ti le poate aduce achizitionarea unui fiset metalic. Iata care sunt acestea:

  1. Doar un fiset metalic dispune de rezistenta necesara pentru a impiedica dezvoltarea fungilor si a bacteriilor pe suprafata sa. Acest fapt se datoreaza otelului de cea mai buna calitate, folosit la fabricarea acestor piese de mobilier. Printr-un proces care implica multa atentie, interiorul unui fiset metalic este proiectat cu grija pentru a stopa patrunderea lichidelor si formarea bacteriilor. Mai mult, datorita suprafetelor non-poroase, este eliminat complet riscul de a dezvolta mucegai sau ciuperci, dar si cel de raspandire a germenilor, in special in spatiile industriale predispuse unor asemenea riscuri.
  1. Este rezistent la actiunea umezelii. Datorita materiilor prime folosite pentru a fabrica un fiset metalic, acesta este protejat de umezeala si, implicit, de rugina. Acest lucru este foarte folositor mai ales in medii cu multa umezeala, precum laboratoarele.
  1. Rezista la caldura. Un fiset metalic este cea mai buna alegere pentru a depozita documente importante si instrumente costisitoare, in special in mediile expuse la temperaturi ridicate, precum atelierele sau laboratoarele industriale.
  1. Au o rezistenta crescuta la factorii chimici. Tratarea fisetului cu o substanta anticoroziva previne actiunea chimica a factorilor nocivi precum sarurile, substantele organice, petele de solventi etc.
  1. Sunt foarte durabile. De multe ori, activitatea noastra presupune relocarea la interval regulat, precum este cazul siturilor arheologice sau lucrul intr-un mediu in care pot aparea multe socuri mecanice. Un fiset metalic este mobilierul ideal in aceste cazuri, fiind usor de transportat si foarte rezistent la actiunea socurilor.

Astfel, un fiset metalic devine un obiect esential in spatiile cu birouri, dar si in alte medii de lucru, fiind ideal pentru pastrarea in siguranta a dosarelor si documentelor companiei. De asemenea, un fiset metalic este foarte bun pentru a depozita instrumente sau scule de dimensiuni mici, asigurand totodata un spatiu sigur de stocare a substantelor periculoase, a obiectelor contondente sau ascutite, avand sisteme de inchidere prevazute cu sigurante, mult mai bune decat in cazul unui dulap metalic.

De unde se poate achizitiona un fiset metalic?

Pentru a avea acces la mobilier de birou de cea mai buna calitate, alege Viamond.ro, furnizor de papetarie si birotica cu experienta de 25 de ani in Romania. In magazinul Viamond vei intalni o gama vasta de fisete, dulapuri sau vestiare metalice, ideale pentru buna organizare a companiei tale, indiferent de domeniul de activitate. In plus, mobilierul metalic este livrat gata asamblat, ceea ce te scuteste de timp si bani pierduti, oferind garantia unui produs de calitate, care isi va amortiza investitia in cel mai scurt timp!

 

Galerie Foto

fiset_metalic_2
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1279 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006984 (s)