News Flash:

Captura record de tigari in Timisoara: Apartament burdusit cu aproape 1000 de pachete!

22 Ianuarie 2015
1247 Vizualizari | 0 Comentarii
Aproape 800 de pachete de tigari de contrabanda au fost descoperite de politisti in urma unei perchezitii la domiciliul unei femei din Timisoara suspectate de contrabanda. In apartamentul femeii, oamenii legii au gasit si o suma mare de bani, ce ar proveni din activitati ilegale.
Ancheta politistilor de la Serviciul de Investigatii Criminale a inceput in luna decembrie a anului trecut, cand oamenii legii au primit informatii ca un grup de contrabandisti actioneaza la adresa respectiva, scrie tion.ro. Dupa aproape doua luni de cercetari, in baza unui mandat eliberat de Judecatoria Timisoara, politistii – sprijiniti de luptatori ai Serviciului pentru Actiuni Speciale – au descins in locuinta femeii de 55 de ani. Acolo ei au descoperit 15.620 de tigarete de contrabanda, de diferite marci, precum si 22.450 de lei si 200 de euro, bani ce ar proveni din activitati ilegale.
„Cea in cauza au fost condusa la sediul I.P.J. Timis, pentru audieri, politistii continuand cercetarile sub aspectul savarsirii infractiunii de contrabanda, in vederea documentarii intregii activitati infractionale a femeii”, au transmis reprezentantii IPJ Timis.

activitati ilegale
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1335 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006508 (s)