News Flash:

Capitala trendurilor, la IULIUS MALL: fashion cat vechi cu ochii, pe cel mai lung catwalk din Timisoara

25 Mai 2016
1224 Vizualizari | 0 Comentarii
moda
Pasionatii de moda si stil din intreaga regiune sunt invitati sambata, 28 mai 2016, la Iulius Mall Timisoara, la un eveniment plin de stralucire. Cele mai noi tendinte de sezon ale marilor branduri de moda, sfaturi de styling, concursuri cu premii, muzica buna si un catwalk de dimensiuni impresionante – sunt doar o parte dintre surprizele pe care Iulius Mall te invita sa le descoperi.
Sambata, Iulius Mall Timisoara da tonul modei estivale! Evenimentul de fashion, care va avea loc la demisol, va incepe la ora 16.00, gazda fiind indragitul prezentator Daniel Buzdugan. Clientii vor avea parte de atmosfera glamour similara cu cea a marilor show-uri din capitalele internationale ale modei, aici fiind amenajat un catwalk cu o lungime de 150 de metri. Datorita amenajarii aparte a podiumului, care va parcurge culoarele demisolului Iulius Mall, publicul va putea sa admire tinutele in tendinte indiferent de locul in care se va afla. Astfel, modelele vor defila pe cel mai lung catwalk din Timisoara, mai precis, intre zonele Poema - Octogon - Sephora. 
Zeci de branduri din Iulius Mall isi vor prezenta noile colectii, astfel incat amatorii de shopping se vor putea inspira pentru look-ul sezonului estival. Fie ca se gandesc la concediu, isi doresc o tinuta noua pentru birou sau se pregatesc pentru un eveniment aparte, clientii vor putea alege din paleta bogata de vestimentatii elegante, office, casual, sport sau costume de baie. Totodata, la eveniment vor fi prezentate si creatiile unor invitati din Serbia, precum si ale unor designeri timisoreni.
Un alt punct de atractie il vor constitui piesele vestimentare unicat concepute de studentii Facultatii de Arte si Design din cadrul Universitati de Vest din Timisoara. Creatiile tinerilor designeri au detalii minutios lucrate si reprezinta reinterpretari ale clasicelor camasi masculine, combinatii avangardiste de voal si blana, cu forme supradimensionate si tipare inedite. 
Cei care doresc sa adopte un look in tendinte sau sa afle ce stil vestimentar li se potriveste vor avea ocazia sa ii consulte pe invitatii speciali ai prezentarii de moda: criticul de moda Alin Galatescu si bloggeritele pe teme fashion Carmen Grebenisan, Rox Sarafolean, Mihaela Teicu, Adriana Delia Barar si Anca Varsandan. 
Momentele dedicate modei vor fi completate cu muzica buna. Pe scena din Iulius Mall va urca, in premiera, Sanja Vučić, alaturi de formatia ZAA, reprezentantii Serbiei la Eurovision 2016. 
Pe tot parcursul evenimentului, clientii Iulius Mall vor avea ocazia sa participe la concursuri cu premii atractive si vor avea parte de surprize placute la cumparaturi. 
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1192 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006385 (s)