News Flash:

Candidatura surpriza la presedintia Americii

17 Iunie 2015
1249 Vizualizari | 0 Comentarii
Donald Trump
Miliardarul american Donald Trump si-a anuntat marti candidatura la investitura republicana in vederea alegerilor prezidentiale din 2016.

'Voi fi presedintele celor mai marete lucruri pe care Dumnezeu le-a creat', a declarat magnatul imobiliar, in discursul de lansare sustinut la celebrul sauTrump Tower din Manhattan.

Miliardarul, considerat ca avand putine sanse sa obtina nominalizarea, va anima insa cu siguranta competitia, deja neobisnuit de numeroasa, in randul republicanilor. Unsprezece candidati au anuntat deja ca vor concura in alegerile primare republicane, cel mai recent dintre acestia fiind fostul guvernator al statului Florida, Jeb Bush, fiul si, respectiv, fratele ultimilor doi presedinti republicani.

Donald Trump, in varsta de 69 de ani, detine mai multe hoteluri si este gazda unui reality-show, 'The Celebrity Apprentice', la postul NBC. El a cochetat in trecut cu ideea unei candidaturi la prezidentiale, insa este pentru prima data cand isi anunta oficial intrarea in cursa pentru Casa Alba.

Intr-un sondaj Reuters/Ipsos, Trump este plasat pe locul al 12-lea din 13 potentiali candidati republicani, in fruntea carora se afla Jeb Bush.

Conform altor sondaje, Trump detine scoruri negative ridicate, peste 50% dintre americani declarand ca nu l-ar vota niciodata.

dumnezeu magnatul trump tower manhattan miliardarul competitia
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1615 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006169 (s)