News Flash:

Cand incepe Chefi la cutite?

8 August 2022
685 Vizualizari | 0 Comentarii
Chefi la Cutite

Chefi la cutite este unul dintre cele mai iubite show-uri TV, pe care fanii il asteapta cu nerabdare. Emisiunea culinara a avut o pauza destul de indelungata, dar producatorii au facut marele anunt ca ii vom putea urmari din nou pe cei trei chefi si concurentii care vor sa demonstreze cat de buni sunt in bucatarie.

Cand incepe Chefi la cutite
Chefi la cutite este unu dintre cele mai iubite show-uri ale momentului. Emisiunea de gatit face ravagii inca de la debutul sau si atrage o multime de telespectatori cu fiecare editie. Se pare, insa, ca sezonul 10 va fi unul de-a dreptul senzational, la care s-a muncit din greu.

Producatorii au anuntat ca noul sezon incepe din toamna, dupa un an de pauza, in care toti au crezut ca Antena 1 a renuntat la acest format. Lupta se va da tot intre intre juratii Sorin Bontea, Florin Dumitrescu si Catalin Scarlatescu, dar producatorii promit ca provocarile vor fi mult mai mari si al zecelea sezon va scrie istorie.

Gina Pistol revine la carma emisiunii
Competitia este tot mai mare in randul celor trei Chefi, care aspira la titlul cel mare. Pana acum, chef Sorin Bontea a inregistrat patru victorii, urmat de Chef Catalin Scarlatescu, juratul care a marcat trei victorii, si Chef Florin Dumitrescu, cu doar doua castiguri in palmares. Se lupta din nou pentru amulete si vor avea parte aici de experiente unice, vor intalni concurenti de exceptie si vor lega prietenii.

Gina Pistol revine si ea la carma emisiunii, dupa mai  bine de un an de cand s-a retras din activitate pentru a se ocupa de cresterea fetitei sale. Filmarile pentru marele show au inceput deja, iar sursele spun ca Gina este plina de viata si are o pofta mare de munca. Televiziunea i-a lipsit si acum se bucura din plin de tot.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1181 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007691 (s)