News Flash:

Cand ar putea fi dat in folosinta Pasajul Michelangelor

8 Noiembrie 2014
1345 Vizualizari | 0 Comentarii
Lucrarile avanseaza pe santierul de la Michelangelo. Reprezentantii Primariei Timisoara estimeaza acum ca noul pasaj subteran construit in zona, ca si intregul complex rutier de altfel, vor putea fi date in folosinta pana inainte de Craciun. Initial primarul Nicolae Robu spunea ca soferii vor putea circula prin noul pasaj in noiembrie, apoi a spus ca asta se va intampla pana la venirea iernii. Desi traficul in oras a fost dat peste cap, Robu spune ca timisorenii trebuie sa fie multumiti ca lucrarea… n-a tinut 10 ani, dupa cum se temeau unii.
Reprezentantii municipalitatii spun ca pe santierul de la Michelangelo s-au facut progrese importante atat la pasajul subteran, cat si la bretelele de circulatie care vin pe langa pasaj si amenajarea spatiilor verzi din zona. Primarul Nicolae Robu estimeaza ca pana la sfarsitul saptamanii viitoare in interiorul pasajului ar putea fi totul betonat.
„Ma bucur ca avem parte de vreme buna, se lucreaza in forta pe toate santierele, mai ales pe cele mari, pe cele mai importante. La Michelangelo am facut progrese semnificative, in curand vom ajunge sa avem betonat tot subpasajul propriu-zis, s-a cam scapat de noroaie deja (…) La suprafata este betonat aproape totul, mai este o portiune mica inspre Bega pe bulevardul Parvan, pentru ca acolo mai trebuie sa intre macarale, excavatoare, dar altfel totul e betonat, fundatia pentru drum e pregatita, in partea cealalta spre bulevardul Coposu este si asfaltat, bordurile sunt puse, pe Coposu, pana la intersectia cu Pestalozzi, si in partea cealalta, pe Parvan, pana la intersectia cu bulevardul Mihai Viteazu. Drept urmare suntem in grafic, eu sper ca aceasta dorinta foarte arzatoare a mea de a da drumul la circulatie complet pe toata intersectia Michelangelo, inclusiv in partea subterana, pana inainte de Craciun, se va materializa”, a declarat, vineri, Robu.
Edilul spune ca, oricat disconfort s-ar fi creat in oras prin aceasta lucrare, s-a lucrat totusi doar un an si jumatate la Complexul Rutier Michelangelo, nu 5 sau 10 ani, dupa cum se temeau unii, scrie tion.ro.
„Suntem in grafic cu termenul inainte de Craciun. Sa nu uitam ca, oricat de greu ne-a fost in toata aceasta perioada, totusi lucram de un an si jumatate, nu de mai mult. Ori groaza oamenilor era, date fiind anumite antecedente, ca lucrarea va dura 5 ani, 7 ani, 10 ani, spuneau unii. Mai ales taximetristii erau ingroziti ca 10 ani acea intersectie va fi blocata. Iata ca intr-un an si jumatate aproape ca am terminat. In mai putin de doua luni vom fi gata”, a dat asigurari Robu.

nicolae robu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1224 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007654 (s)