News Flash:

Camelia Mitoșeru a dat totul pe față! Ce zice despre noua iubită a fiului ei

4 August 2022
444 Vizualizari | 0 Comentarii
297431034 645757180248504 5849760963066081060 n

Camelia Mitoșeru a aflat din presă că fiul ei are o nouă relație. Îndrăgita actriță a răspuns sincer, ca de fiecare dată, atunci când este întrebată despre fiul ei, Mihai. Este binecunoscut faptul că vedeta a îndrăgit-o tare pe fosta ei noră, Noemi și că și-ar fi dorit ca ruptura dintre ea și Mihai să nu se fi produs niciodată.

Ce spune Camelia Mitoșeru despre noua iubită a lui Mihai

Îndrăgita actriță și-a exprimat părerea cu privire la schimbările din viața amoroasă a fiului ei. Mihai nu s-a mai afișat cu nimeni, în mod oficial, după ce s-a despărțit de soția sa, Noemi. Potrivit informațiilor apărute în presă, actorul a început o nouă relație, dar este discret cu privire la viața lui personală.

Mama lui a aflat din presă despre presupusa relație, și spune că l-a întrebat pe Mihai, iar acesta i-a replicat că atunci când va avea ceva de împărtășit, o va face. Paparazzi SpyNews i-a surprins la restaurant pe cei doi îndrăgostiți.

Este posibil ca Mihai să aștepte ca relația să se consolideze și abia apoi să vorbească despre asta. A suferit mult după despărțirea de Noemi și chiar a spus, la un moment dat, că ar schimba lucrurile dacă ar putea da timpul înapoi.

Nu am cunoscut-o pe iubita lui Mihai. Nici măcar nu am vorbit cu el despre vreo fată. Așa cum auziți, nu știu absolut nimic, am aflat și eu de la televizor. L-am sunat și l-am întrebat. Dar mi-a spus așa: „Mamă, dacă aveam ceva să îți spun, îți spuneam’. De aia cred că nu e ceva pe care să îmi prezinte, încă. Nu știu nimic despre nimic, chiar așa e!, a spus mama lui Mihai Mitoșeru, potrivit fanatik.ro.

Mihai Mitoșeru: Am cunoscut o fată și e chiar ok!

În urmă cu ceva timp, Mihai Mitoșeru spunea că a crezut că divorțul de Noemi este o decizie bună, dar și-a dat seama mai apoi că a greșit. El spune că nu a știut să aprecieze omul de lângă el, până când acesta a plecat. Acum, la câțiva ani distanță, actorul a recunoscut că a cunoscut o fată, dar sunt la început în relație și este reținut în declarații și aprecieri.

Eu sunt foarte sincer! Am cunoscut o fată și care e chiar ok! Dar suntem la început, ne vedem! Eu încă sunt fricos pentru că mă gândesc, nu se poate, prea e ok! Trebuie să aibă ea o problemă!, a declarat Mihai Mitoșeru potrivit libertatea.ro.

Mihai Mitoșeru este unul dintre cei mai cunoscuți și îndrăgiți oameni de televiziune din România, un actor iubit și apreciat, solicitat atât la emisiuni tv cât și la evenimente private pe care le prezintă cu măiestrie.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1127 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004807 (s)