News Flash:

Brigada lui Radu Petrescu, salvata de VAR in Viktoria Plzen - Barcelona

2 Noiembrie 2022
312 Vizualizari | 0 Comentarii
Brigada lui Radu Petrescu

Radu Petrescu (39 de ani) a debutat ieri seara in Champions League, conducand meciul dintre Viktoria Plezen si Barcelona, 2-4.

Dupa o prima repriza linistita, Radu Petrescu a avut nevoie de interventia VAR pentru a valida golul de 2-0, marcat de Ferran Torres, in minutul 44.

Brigada lui Radu Petrescu, salvata de VAR in Viktoria Plzen – Barcelona
Extrema catalanilor a punctat cu o executie din 6 metri, dar golul a fost initial anulat, dupa ce Radu Ghinculeac a ridicat fanionul, semnaland ca Jordi Alba, autorul pasei de gol, a fost in ofsaid.

Radu Petrescu a anulat golul, dar faza s-a analizat in camera VAR, unde se aflau Ovidiu Hategan si Marco Di Bello, iar decizia a fost intoarsa si reusita a fost validata.

Penalty acordat corect, validat de VAR
In minutul 49, centralul roman a acordat penalty pentru gazde, dupa un duel intre Pablo Torre si Chory. Petrescu a aratat lovitura de pedeapsa fara ezitare, iar cei din camera VAR au analizat faza si au confirmat decizia romanului. 


Barcelona, victorie cu Viktoria Plzen
Intr-un meci fara miza, Barcelona a mizat pe mai multi jucatori de rezerva si a avut parte de un meci mai complicat decat se astepta.

Catalanii au deschis scorul in minutul 6, prin Marcos Alonso, dupa o gafa a portarului gazdelor. La pauza a fost 2-0 pentru Barcelona, dupa reusita lui Ferran Torres.

Viktoria Plzen a redus din diferenta in minutul 48, prin Chory, dar Ferran Torres a facut dubla in minutul 54. Chory a inscris din nou in minutul 63, iar cehii sperau ca puteau obtine primul punct din acest sezon. 

Sperantele le-au fost naruite de Pablo Torre, care a stabilit scorul final in minutul 75, dupa o faza in care s-a accidentat.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1170 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006547 (s)