News Flash:

BREAKING NEWS: Ministrul de externe a DEMISIONAT!

10 Noiembrie 2014
1196 Vizualizari | 0 Comentarii
Ministrul Titus Corlatean a anuntat, luni, că l-a informat pe premierul Victor Ponta că a decis să-si depună mandatul de ministru, mentionand că MAE isi mentine pozitia că nu există baze legale pentru infiintarea de noi sectii de votare in străinătate la turul al doilea.
Corlătean a spus că in noaptea de vineri spre sambătă, la 23.58, s-a primit la MAE pe fax un comunicat BEC in care se preciza că nu există niciun impediment legal pentru organizarea de noi sectii de votare. El a precizat că in hotărarea anterioară a BEC, act cu fortă juridică, nu există precizarea din comunicat, iar comunicatul nu are fortă juridică.
El a mai adăugat că MAE isi mentine pozitia că nu există baze legale pentru infiintarea de noi sectii de votare in străinătate la turul 2.
Corlătean a mai spus că nu accepta ca MAE să fie implicat in jocul electoral al "domnilor Băsescu si Iohannis".
El a mentionat că l-a informat pe premier că a decis să isi depună mandatul de ministru.
Anterior, surse oficiale declarau pentru MEDIAFAX, că ministrul de Externe, Titus Corlătean, isi va anunta, luni, demisia din functie.
Săptămana trecută, in Bucuresti si in mai multe orase ale tării au avut manifestatii de protest fată de modul in care a fost organizat votul in diaspora la primul tur al prezidentialelor, manifestatiile avand si un caracter antiguvernamental.
De asemenea, presedintele Traian Băsescu a cerut, de două ori, demiterea lui Corlătean.
Corlătean urmează să sustină o declaratie de presă la sediul MAE, la ora 11.30. El va face, potrivit surselor, si o serie de precizări referitoare la subiectul organizării votului din diaspora.
Potrivit unor surse oficiale, Corlătean nu si-a depus incă demisia, dar premierul Victor Ponta a fost informat despre intentia ministrului de a demisiona.
Săptămana trecută, in Bucuresti si in mai multe orase ale tării au avut manifestatii de protest fată de modul in care a fost organizat votul in diaspora la primul tur al prezidentialelor, manifestatiile avand si un caracter antiguvernamental.
De asemenea, presedintele Traian Băsescu a cerut, de două ori, demiterea lui Corlătean. Mediafax.ro

titus corlatean afacerilor externe traian basescu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1126 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006031 (s)