News Flash:

BREAKING NEWS: Baroul Dolj i-a suspendat Alinei Bica dreptul a profesa in avocaturaă

9 Decembrie 2016
1389 Vizualizari | 0 Comentarii
alina bica
Fosta sefa a DIICOT, Alina Bica, condamnata la patru ani de inchisoare, a fost supendata din functia de avocat, in urma unei decizii luate de Consiliul Baroului Dolj, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Consiliul Baroului Dolj a luat decizia, in sedinta de joi, de a-i suspenda Alinei Bica dreptul de a exercita profesia de avocat in conformitate cu prevederile articolului 50 din Statutul profesiei de avocat.
Conform acestui articol, dreptul de a exercita profesia de avocat poate fi suspendat in cazul in care impotriva avocatului s-a pus in miscare actiunea penala sau s-a dispus trimiterea in judecata pentru savarsirea unei infractiuni de natura sa aduca atingere prestigiului profesiei, pana la pronuntarea unei hotarari judecatoresti definitive.
"Pe ordinea de zi a sedintei Consiliului din 8 decembrie s-a aflat si suspendarea dreptului doamnei Bica Alina de a mai exercita profesia de avocat, iar in urma votului s-a apreciat ca sunt indeplinite conditiile art 50 din Statut, dispunandu-se in consecinta suspendarea", a declarat, vineri, pentru MEDIAFAX, av. Lucian Sauleanu, decanul Baroului Dolj.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1229 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005056 (s)