News Flash:

Blue Air lanseaza in decembrie cursa aeriana Cluj-Napoca – Birmingham

16 Iunie 2016
1127 Vizualizari | 0 Comentarii
blue air2
Compania aeriana Blue Air va lansa pe 16 decembrie o cursa regulata Cluj-Napoca – Birmingham, cu o frecventa de trei zboruri pe saptamana, in zilele de luni, miercuri si vineri.
Aeroportul din Cluj-Napoca devine a sasea baza operationala a Blue Air incepand cu toamna acestui an, la scurt timp dupa inaugurarea zborurilor interne intre Cluj-Napoca, Iasi si Timisoara.
"Ne bucuram enorm sa ne dezvoltam prezenta pe Aeroportul Cluj-Napoca prin deschiderea zborurilor directe catre Birmingham. In urma recentei vizite la Cluj-Napoca, precum si la cererea aeroporturilor, am decis sa fructificam aceasta oportunitate catre Birmingham – o destinatie atractiva atat din punct de vedere turistic, cat si de business. Angajamentul nostru pentru piata din Transilvania este subliniat de faptul ca incepand cu aceasta toamna, Cluj-Napoca devine al saselea aeroport unde ne stabilim o baza operationala", a spus Gheorghe Racaru, director general al Blue Air.
Pentru anul acesta, compania estimeaza o crestere de 50% a traficului fata de anul precedent, la un total de 3,2 milioane de pasageri. Pana la sfarsitul lunii iunie, Blue Air va opera o flota de 28 aeronave Boeing 737.
Blue Air si-a inceput activitatea acum 11 ani, in prezent operand peste 70 de rute in Belgia, Cipru, Franta, Germania, Grecia, Irlanda, Italia, Marea Britanie, Portugalia, Romania, Suedia si Spania. Compania are 5 baze operationale, in Bucuresti, Bacau, Iasi, Larnaca si Torino.

blue air cluj-napoca birmingham birmingham
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1246 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006099 (s)