News Flash:

Blidar incepe productia de autobuze si troleibuze la Arad si spera la dublarea businessului

5 Iulie 2016
1133 Vizualizari | 0 Comentarii
3023 14 DB 1
Industriasul Valer Blidar, care controleaza fabrica Astra Vagoane Calatori din Arad, cu afaceri de 96 de milioane de lei (22 mil. euro), va demara productia de autobuze si troleibuze, o noua divizie de business, care va contribui la cresterea cifrei de afaceri, dupa ce anul trecut veniturile s-au redus de trei ori.
„Am lansat doua linii noi de productie, una de auto buze electrice si una de troleibuze elec tri ce. M-am intors din Franta recent, unde am semnat un acord cu un mare pro ducator de componente, cu care vom colabora in pro ductia de autobuze si troleibuze electrice“, a declarat pentru ZF Valer Blidar. El nu a dorit sa faca public nu mele companiei franceze, mentionand o clauza de confidentialitate pe care o are in contract.
Capacitatea de productie a noilor linii va fi de un troleibuz si un autobuz electric la zece zile. „Urmeaza o serie de licitatii in strainatate, dar si in tara. Deja avem un contract pentru troleibuze electrice la Cluj.“ Blidar a castigat la Cluj licitatia pentru 20 de tro lei buze electrice. Omul de afaceri spune ca afacerile com pa niei au crescut in prima jumatate a acestui an si ca pana la final de an asteapta sa-si dubleze cifra de afaceri.
Anul trecut, caracterizat de Blidar ca fiind „dezastruos“, profitul companiei s-a redus semnificativ, la doar 1,4 milioane de lei (320.000 euro), fata de 41 de milioane de lei (9,4 mil. euro) net in anul anterior iar cifra de afaceri la 96 de milioane de lei fata de 290 milioane de lei cu un an in urma.
 sursa zf.ro

valer blidar arad
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1233 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004709 (s)