News Flash:

Politisti atacati cu furci si coase de un clan de tigani

4 Iulie 2016
1090 Vizualizari | 0 Comentarii
recas
Mai multi politisti din Timis au cazut victime ale unei rafuieli intre doua clanuri de tigani. Acest lucru s-a intamplat duminica seara intr-un ghetou din orasul Recas, dupa ce politistii au incercat sa aplaneze un conflict izbucnit intre doi tigani. Unul dintre oamenii legii a fost ranit destul de grav. Mai muti membrii ai unuia dintre clanurile tiganesti a intrat in locuinta celuilalt clan de unde se pare ca au furat ceva. Pe acest fond s-a iscat un scandal monstru in cartier, iar Politia din Recas a fost solicitata urgent.
Cand politistii s-au dus sa solutioneze cazul pentru care fusesera chemati, tiganii acuzati nu si-au mai stapanit supararea: i-au atacat pe oamenii legii cu tot ce le-a cazut in mana – mai multe furci, lopeti, pari si coase –.
Politia a fost nevoita sa traga focuri de avertisment pentru a se apara de tiganii furiosi, dar in plin conflict unul dintre agenti a fost ranit de un par aruncat inspre el. Din primele informatii pe care le avem se pare ca tiganii au reusit sa fuga dupa ce i-au atacat pe politisti.
Sursa Ziua de vest  

politisti timis recas focuri avertisment
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1300 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006341 (s)