News Flash:

BLACK FRIDAY FRIENDS. La IULIUS MALL, reducerile dau mai bine in doi

23 Noiembrie 2016
1364 Vizualizari | 0 Comentarii
BFF

Pregătiți de shopping până la ora 24? Anul acesta, Best Friends Forever se transformă în Black Friday Friends. Vineri, Iulius Mall Timişoara te așteaptă alături de cea mai bun prietenă sau de cel mai bun amic să vă bucurați de sesiuni de shopping, la promoții de până la 80%. În plus, pe lângă sacoşele de cumpărături, vei putea pleca acasă cu o amintire foto amuzantă de la Photo Booth, deschis în intervalul orar 16.00 – 23.00, iar Lorenzo Magicianul te va surprinde cu numere de magie.

 

Visezi la piese vestimentare care îți reflectă personalitatea, încălțăminte cool, accesorii în tendințe, parfumuri sau, pur și simplu, ești pasionat de shopping? Iulius Mall Timişoara îți înveselește săptămâna cu cea mai bună veste: vineri, 25 noiembrie 2016, între orele 10.00-24.00 are loc Black Friday Friends. Catalogul complet poate fi consultat pe site-ul Iulius Mall Timişoara, care îi așteaptă pe vizitatori într-o nouă versiune, în ton cu stilul activ și modern al clienților săi.

 

O vizită în această vineri la Iulius Mall te va ajuta să îți completezi garderoba cu ținute pentru un look actual, în ton cu preferințele tale vestimentare. Brandurile îndrăgite te așteaptă cu promoții de până la 70%. Desigual, C&A, Camaïeu, Invidiauomo, New Yorker, Nissa, Stefanel, Motivi, Mango, Tom Tailor şi multe alte branduri te vor întâmpina cu promoţii de nerefuzat.

 

Te pregătești pentru sezonul rece și îți dorești încălțăminte călduroasă și genți cu un design în trend? Acum e momentul să nu te mulțumești cu o singură pereche, pentru că magazinele din Iulius Mall îți propun oferte de până la 50% la încălțăminte, genți și articole de marochinărie. Și pentru prichindei vor fi discounturi  speciale, de până la 70%.

 

Black Friday Friends este prilejul perfect pentru a completa colecția de cosmetice cu noi achiziții, la prețuri cu până la 70% mai mici, de la brandurile specializate. Marionnaud, Melkior, The Body Shop, Sephora şi alte magazine au pregătit promoţii tentante.

 

Surprize sunt disponibile și pentru cei care pun accent pe detalii cu personalitate, în magazinele de lenjerie, bijuterii și accesorii

 

Dacă pe lista de cumpărături se regăsesc decorațiuni, articole pentru casă, electronice și telefoane, atunci vei găsi la Iulius Mall discounturi de nerefuzat. La Flanco, reducerile vor fi pe bandă rulantă, până la 80%. În plus, promoții vor fi disponibile și pentru servicii.

 

Veste bună pentru copii: doar vineri, biletele la expoziţia interactivă „Misterele Greciei Antice” vor fi la jumătate de preţ, la fel şi suvenirurile.

 

Catalogul complet al reducerilor poate fi accesat pe http://iuliusmall.com/timisoara/


iulius mall desigual c a cama eu invidiauomo new yorker nissa stefanel
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1163 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004509 (s)