News Flash:

Black Friday continuă la Iulius Town cu reduceri de până la 70% și „Bucurii pe loc”. Bucură-te de shopping și spectacol!

18 Noiembrie 2022
344 Vizualizari | 0 Comentarii
Iulius Town Timisoara Black Friday 1920x1080

Magazinele din Iulius Town s-au pregătit special pentru ca tu să ai parte de încă o sesiune de shopping, care să-ți aducă și mai multe bucurii. Astfel, Black Friday continuă cu oferte de nerefuzat și cu reduceri de până la 70% la o gamă extinsă de produse ale brandurilor de haine, accesorii și încălțăminte, beauty&care, decorațiuni, articole pentru petrecerea timpului liber și, bineînțeles produse pentru copii. Așa că, ne vedem la Iulius Town pentru shopping  fără #comenziratate! Tot în weekend, te mai poți bucura și de Dance On, un concurs hip hop dance battle, iar cei mici vor afla povestea lui Hansel și Gretel.

Black Friday este momentul oportun pentru a face cumpărturi planificate și pentru a te bucura de reduceri semnificative la produse care îți captează atenția încă de la prima vedere. Pregătește lista de cadouri pentru cei dragi, fă achiziții inteligente, dar nu uita să iei ceva și pentru tine.

De fiecare dată, segmentul fashion este unul dintre cele mai vânate, iar anul acesta nu face excepție. Indiferent că vrei să îți reînnoiești garderoba de iarnă sau vrei să îți schimbi complet stilul vestimentar, Black Friday este, cu siguranță, cel mai bun moment pentru a alege piese de îmbrăcăminte în tendințe. De la perechea de jeanși cool, treningurile comode sau deux-piece-ul casual-sport și până la accesoriile trendy, Terranova, Marc O’Polo, Calvin Klein, Intersport sunt magazine ce fac parte din categoria ,,must-visit”. La Anna Cori, Grid, Sport Vision, Benvenuti, BUZZ sau Skechers găsești perechi de ghete sau botine reduse cu până la 70%, pe care să le porți din nou și din nou, sezoane la rând, păstrând în permanență un aer actual. 

Dacă ești în căutarea unui look made-to-measure, trebuie să știi că reducerile continuă la Antoni Zeeman, Bigotti, Depot 96, Irina Schrotter, Mathilde, iar Colin’s sau Koton îți aduc haine cu un design versatil, care le face ușor de mixat cu articole deja existente în orice tip de ținută.

MAC și Gerovital te țin la curent cu cele mai noi tendințe în materie de beauty și au, de asemenea, reduceri de până la 50% la o selecție de produse. Pentru un touch luxury, vino la Kultho sau Swarovski și vei găsi reduceri de până la 40% la piese premium.

Cărturești îți dezvăluie un truc magic pentru a pătrunde în universul miraculos al cărților: reduceri de până la 40% pentru o gamă variată de cărți, reviste, jucării interactive, figurine, produse de papetărie, DVD-uri cu muzică, film, jocuri, produse decorative, ceaiuri și alte dichisuri. Cei mici au parte de o copilărie frumoasă alături de Chicco, Varuna’s și Noriel care au pregătit reduceri de 20%  la jucării Lego. Însă, dacă vrei să creezi un look armonios și să dai o tușă finală ținutelor tale, vino în zona Iulius Expo la Târgul de Bijuterii.

Black Friday va avea loc și în următorul weekend din această lună: 25 – 27 noiembrie, iar catalogul online cu oferte poate fi consultat AICI.

Totodată, dacă ajungi în Iulius Town și ești student, nu uita să iei cu tine și carnetul care atestă acest lucru, pentru ca noi să ți-l oferim pe cel de vouchere. Așa te poți bucura de campania Student Deals • Iulius Town.   

Sămbâtă, te așteptăm în zona Intersport, în intervalul orar 16:00- 20:00, să asiști și la evenimentul Dance On, un concurs hip hop dance battle, un concurs organizat de clubul Interact Timişoara, ce are ca scop strângerea de fonduri pentru Asociația „Copii și Zâne” și care promite un spectacol memorabil pentru toți cei care vor poposi să-i admire pe dansatori.

Iar pe data de 20 noiembrie, cei mici sunt invitați la un spectacol de teatru de păpuși  desprins din lumea poveștilor. Între 11.00 – 12.00, Hansel și Gretel le dau întâlnire la demisol, zona Splend’or, pentru crâmpeie de fantezie și multă culoare. Distracția este garantată.


skechers colin s koton mac gerovital
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1107 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004637 (s)