News Flash:

Bijuterii cu tematica marina si genti in tendintele sezonului, la Expomineralia si Bag Expo, in Iulius Mall

2 August 2019
784 Vizualizari | 0 Comentarii
Expo Bag Mineralia

Noi ediții ale târgurilor Expomineralia și Bag Expo se desfășoară la Iulius Mall Timişoara, parte a Iulius Town. Clienții vor descoperi nenumărate accesorii în ton cu zilele călduroase, care să le completeze garderoba de sezon.

Până duminică, demisolul Iulius Mall va deveni locul preferat de toate doamnele și domnișoarele care iubesc bijuteriile. Și asta pentru că se desfășoară o nouă ediție a târgului internațional de pietre prețioase și semiprețioase Expomineralia. Pentru cei care visează la nisipul de pe plajă sau la valurile apei, târgul le propune o selecție de bijuterii și decorațiuni de inspirație marină. În secțiunea „Comorile din adâncuri”, vizitatorii pot admira și cumpăra recife coraligene, melci, scoici, crustacee și multe altele. Pe lângă acestea, clientele pot alege din peste 150.000 de articole realizate din roci, flori de mină, geode, cristale, lemn, pietre preţioase şi semipreţioase, care provin din peste 50 de ţări ale lumii.

În aceeași perioadă se desfășoară și Bag Expo. Pasionatele de modă pot descoperi colecția de accesorii dedicate verii, care propune o varietate de genți adaptate noilor tendințe, ce impresionează prin detalii, design şi paleta de culori. Bag Expo propune de la plicuri elegante și clutch-uri, până la genți casual sau sport, poşete, trollere şi genți de voiaj. Și domnii vor găsi articole dedicate lor, precum serviete, rucsacuri, borsete, genți pentru laptop, portofele, curele şi alte propuneri.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1313 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007703 (s)