News Flash:

Berbecii prefera lenjeriile intime portocalii sau rosii, iar leii le prefera pe cele din matase, satin si catifea. Vezi cum prefera iubitul sa te vada in pat, in functie de zodie

8 Februarie 2015
2537 Vizualizari | 0 Comentarii
Te-ai gandit vreodata ca zodia lui iti poate da cateva indicii despre modul in care ii poti trezi pasiunea astfel incat viata voastra amoroasa sa devina din ce in ce mai palpitanta?

Iata cateva sfaturi simple despre lenjeria pe care o poti purta pentru a-l incanta tinand seama de zodia lui:

BERBEC

Barbatul Berbec adora lenjeriile in nuante de portocaliu sau rosu. Acestia sunt interesati si de look-ul baby-doll, dar adora si doamnele provocatoare cu jartiera neagra la vedere. Imaginea perfecta e completata de tocurile inalte.

TAUR

O combinatie de culori care il incanta este roz si negru. Este de asemenea fanul tocurilor stiletto si a leggings-urilor deasupra genunchiului.

GEMENI

Barbatii din aceasta zodie sunt fanii unor outfit-uri extravagante. Ideea e ca adora creativitatea si ii poti surprinde oricand placut purtand ceva ce i-ar putea duce cu gandul la o poveste, la un personaj.

Iubita lui Bogdan Vladau, Gina Chirila, protagonista unui pictorial in noul numar Marie  

RAC

Se entuziasmeaza cand vede camasi de noapte delicate, poate chiar lungi, din materiale scumpe sau bodate. Culorile lor preferate sunt verde si rosu, adorand atingerea moale a satinului, deoarece ii duce cu gandul la sclipirea apei, elementul natural al zodiei.

FECIOARA

Este oarecum timid si prefera lenjeria sfioasa, placuta la atingere, de genul camasilor de noapte albe din bumbac, sau chiar halatele lungi japoneze. Cu siguranta il vei incanta pe barbatul Fecioara afisand un look inocent, simplu, dar misterios in acelasi timp.

LEU

Este cunoscut ca pasionalul zodiacului. Va adora orice lenjerie sexy, provocatoare, in culori animal-print. Bineinteles ca il incanta si texturile somptuase clasice: matase, satin, catifea.

BALANTA

Barbatii Balanta se entuziasmeaza instantaneu daca vad cea mai sexy lenjerie posibila. Culori in nuante aprinse ca roz, galben si albastru sunt preferate de reprezentantii acestui semn dar si alte accesorii extravagante le iau ochii imediat.

SCORPION

Culorile lor preferate sunt purpuriu si negru. Barbatii Scorpion vor adora si cizmele cat mai lungi, cu tocuri cat mai inalte. Nu uita de un accesoriu personal esential: un ruj rosu aprins sau in orice nuanta intensa preferi.

SAGETATOR

Adora clasicul, accentele vintage, barocul, lucurile sofisticate. Iiubesc tesaturile somptuase precum catifeaua si te iubesc legata ca un pachetel pretios cu panglici sau funde de care sa traga. Poti alege cu incredere accesorii rosii, purpurii sau verzi.

CAPRICORN

O rochie de noapte deosebita cu multe broderii poate sa-i para foarte sexy, chiar daca nu descopera foarte multa piele, tocmai pentru ca ii starneste mai tare imaginatia. Culorile pe care te poti baza sunt roz, bleu sau galben.

VARSATOR

Este modern si un pic vizionar, el preferand lenjeria din materiale noi, precum platic sau lycra. Rosul aprins si movul instens sunt printre culorile preferate. Varsatorii mai prefera colantii si rochiile cu spatele gol, astfel incat sa se vada ceva atragator.

PESTI

Le place bumbacul la atingere si lenjeria cu imprimeu floral. Un alt lucru interesant despre Pesti este ca le plac femeile care poarta lenjerie intima de barbati sau un tricou de barbati care pe o femeie vine foarte larg.

berbec taur gemeni rac fecioara leu balanta scorpion sagetator capricorn
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1133 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004498 (s)