News Flash:

Beneficiul INCREDIBIL al iaurtului pentru barbati

2 Septembrie 2015
1258 Vizualizari | 0 Comentarii
iaurt
Cercetatorii de la Universitatea din Massachusetts au studiat ce se intampla cu soarecii care au in dieta zilnica iaurt, fata de cei care mananca din gunoaie.

Potrivit Daily Mail, rozatoarele care au in meniu iaurtul natural au devenit “mai cuceritori”, masculii devenind mai atractivi pentru femele. Fizic, testiculele lor isi schimba dimensiunile, iar pofta de sex este mai mare.

Lasati impreuna cu femelele, soarecii care au consumat iaurt s-au imperecheat de mai multe ori cu “partenerele” lor, iar dupa perioada de gestatie, ele au nascut mai multi pui decat in mod normal.

Autorii studiului cred ca testele pot fi facute cat mai curand si la oameni, calitatea spermei urmand sa fie influentata in bine.

Ei spun ca iaurtul ajuta si altfel rozatoarele: “Soarecii au blana mai lucioasa si sunt mai relaxati. Cand se deplaseaza merg altfel, cu mai mult curaj”.

Initial, testele pe soareci se faceau pentru a afla daca iaurtul poate trata obezitatea in cazul oamenilor.

Cel mai bun sortiment de iaurt natural, cel nemodificat chimic si care nu contine conservanti, are in compozitie un element extrem de folositor organismului uman - bacteriile probiotice.

Ele sunt cheia sanatatii din iaurtul din magazine si sunt utile impotriva bolilor, previn alergiile si, mai nou, ar putea influenta viata sexuala.

Bacteriile probiotice se gasesc in iaurtul natural, laptele fermentat, ceapa, prazul sau cicoarea.

iaurt femelele bacteriile probiotice
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1268 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006718 (s)