News Flash:

Cum sa-ti ingrijesti corect sanii

31 August 2015
1505 Vizualizari | 0 Comentarii
sanii sexy

Pentru inceput, este esential sa cunosti urmatorul fapt: sanii nu sunt un muschi,ci sunt compusi doar dintr-o glanda, plus grasime. Astfel, este imposibil sa intervii in compozitia lor. Daca vrei sa ai sanii fermi, trebuie sa ii ingrijesti zilnic. Iata cele sase reguli de aur pe care trebuie sa le respecti:

1. Trece un jet de apa rece peste piept, dupa fiecare dus. Desi nu este foarte placut, te ajuta sa ai pielea tonifiata si sani care nu se lasa. Daca esti mai indrazneata, poti sa pui intr-o tesatura fina un cub de gheata si sa iti masezi pieptul cu miscari ascendente. Evita baile si dusurile fierbinti, care inmoaie pielea sanilor.

2. Nu iti strange sanii! Evita sa iti incrucisezi bratele pe piept, presandu-ti sanii, nu dormi pe burta, evita sutienele care comprima sanii si nu le purta pe cele care ti-au ramas mici. Daca ai urme pe piele la sfarsitul zilei, atunci cand te dezbraci, este un semn ca sutienul ti-a ramas mic.

3. Stai dreapta! Mentine-ti pozitia corecta a corpului. Daca tii umerii aplecati in fata, iti comprimi sanii, iar daca ii indrepti spre spate, sanii sunt ridicati cu cativa centimetri, cutia toracica este deschisa si muschii bustului muncesc.

4. Nu exagera cu sportul! Nu abuza de sporturile "agresive": aerobic, atletism, cumparaturi... Ele dauneaza sanilor si tesuturilor acestora. Tine minte: cand faci orice sport, trebuie sa porti un sutien special adaptat. Il poti cumpara de la magazinele cu profil sportiv. Nu e prea sexy, dar e indispensabil.

5. Evita expunerile prelungite la soare. Desi esti tentata sa faci topless, mai bine renunta, daca iti iubesti sanii. Urmarea directa a expunerii la soare este deshidratarea pielii, care atrage pierderea elasticitatii acesteia si, implicit, favorizeaza tendinta sanilor de a se lasa.

6. Alege o alimentatie bogata in proteine. In special daca tii dieta. A consuma proteine este cea mai buna cale de a-ti hrani pectoralii si micutii muschi subcutanati, care sustin sanii. Daca nu ai grija de ei, se vor atrofia si nu vor mai putea sustine sanii.

Desi iti spuneam ca sanii nu sunt niste muschi, trebuie sa stii ca exista niste exercitii simple, care ii fac fermi.
Pentru a-ti tonifia pielea

Stai in fata oglinzii si pronunta litera X, largindu-ti surasul la maxim, aproape ca o grimasa. Gatul se crispeaza, si simti cum partea superioara a bustului urca usor. Repeta miscarea de 20 de ori, in cate seturi vrei. 
Pentru muschii pectroali

Acestia se afla in spatele masei grase pe care o numim "sani" si au rolul de a-i sustine. Pentru a-i pune la treaba, du mainile in fata si apropie-ti bratele cu palmele una contra alteia. Ridica-le pana deasupra barbiei. Dezlipeste-ti palmele, apropie si departeaza bratele, tinand insa degetele lipite. Repeta de 20 de ori, respirand profund.

Indoaie mainile in fata pieptului si departeaza coatele, ridicand bratele pe orizontala, pana deasupra pieptului. Strange pumnii. Exercita o presiune in pumni, unul contra altuia. Stai asa 10 secunde, apoi relaxeaza-te. Exerseaza 10 presiuni succesive a pumnilor celor doua maini.


sanii muschi piept stai dreapta
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1173 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007524 (s)