News Flash:

Bauturi pline de vitamine si antioxidanti, excelente primavara

8 Aprilie 2018
1040 Vizualizari | 0 Comentarii
ceai verde mare 5

Iarna, organismul nostru trece printr-o perioada de stres cauzata de temperaturile scazute sau variatiile de temperatura, privarea de lumina soarelui sau de posibilitatea de miscare în aer liber pe perioade mai lungi de timp. De aceea, este foarte important ca la început de primavara sa ajutam încet-încet organismul sa iasa din aceasta stare fortata de conditiile meteo, apeland la o dieta cat mai echilibrata care sa contina obligatoriu alimente cat mai bogate în antioxidanti. 

„Organismul nostru resimte anumite carente nutritionale la trecerea dintre iarna si primavara. De aceea, pentru a-l ajuta sa se adapteze la noile conditii meteo este necesar sa acordam o mai mare atentie alimentatiei. Se recomanda includerea în meniu a unor alimente cu aport crescut de antioxidanti care ajuta restabilirea unui tonus bun si care, desigur, nu afecteaza silueta, o alta conditie a starii de bine a organismului", a declarat Corina Zugravu, Presedintele Centrului de Studii despre Bere, Sanatate si Nutritie.

Aronia, fructul cu cel mai mare aport de antioxidanti din gama berries

Ceaiul verde detoxifica organismul si mentine silueta
Ceaiul verde este o sursa foarte bogata de antioxidanti care contribuie la eliminarea toxinelor acumulate de organism pe parcursul iernii. În timpul sezonului rece, aportul de vitamine si minerale este unul redus, de aceea, odata cu trecerea la un nou anotimp, organismul nostru tinde sa consume mai multa energie decat produce. Ceaiul verde este un bun remediu în acest sens, fiind o foarte buna sursa de energie, care revitalizeaza organismul si totodata îl protejeaza de factori externi precum poluarea sau stresul. În acelasi timp, extractul de ceai verde contribuie la o buna functionare a metabolismului si a sistemului digestiv, fiind eficient pentru detoxifierea rapida si eficienta a organismului.

Berea consumata moderat poate avea un efect antioxidant si nu îngrasa 
Fabricata din ingrediente naturale, berea are un cotinut de antioxidanti al carui aport poate influenta starea de bine a organismului. Alaturi de vitaminele B, cu un rol important în mentinerea unui tonus bun, antioxidantii din bere pot contribui la întarirea sistemului imunitar.

Mai mult, berea cosumata moderat nu afecteaza silueta. Specialistii includ berea printre bauturile care trec în primul rand testul caloriilor. Cu un continut de peste 90% apa, un pahar de 250 ml de bere cu alcool contine doar 105 kcal, chiar mai putin decat aceeasi cantitate de lapte sau o banana (de 130 g). În ceea ce priveste berea fara alcool, lucrurile stau chiar mai bine pentru ca 250 ml de bere fara alcool contin 50 kcal. Astfel, datorita continutului scazut de calorii, berea consumata moderat poate fi integrata cu succes într-un regim de viata sanatos.

Antioxidanti de top pentru o sanatate garantata

Ceaiul de ghimbir întareste sistemul imunitar si elimina toxinele acumulate peste iarna
Ghimbirul este o planta aromatica ce influenteaza pozitiv digestia si ajuta organismul sa neutralizeze toxinele. Totodata, accelereaza si normalizeaza echilibrul intern al metabolismului si intensifica arderea grasimilor. Datorita cantitatii mari de antioxidanti, ghimbirul este o buna sursa de fortificare a sistemului imunitar la început de primavara, reduce riscul de infectii, iar în combinatie cu ceaiul verde poate fi o solutie placuta pentru revigorarea organismului dimineata.


ceaiul verde
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1112 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004695 (s)