News Flash:

Basescu: "Valcov nu mai are ce cauta in Minister ca ministru de finante!

17 Martie 2015
1183 Vizualizari | 0 Comentarii
Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, luni, ca nici actualul presedinte, nici premierul ”nu inteleg ce inseamna sa mentii un ministru al Finantelor pus sub invinuire” si ca orice ministru de Finante acuzat ”pune pixul pe birou si pleaca din minister, pentru ca afecteaza credibilitatea tarii”.
"Din pacate, cred ca nici premierul si nici presedintele, cred, ca nu inteleg ce inseamna sa mentii un ministru al Finantelor pus sub invinuire. Vreau sa fiu foarte clar, eu il stiu pe Valcov de cand era copil, deci tin la el. A crescut in organizatia de tineret a PDL, a trecut pe urma la PSD. Eu m-am dus sa-l sustin cand avea 28 de ani, sa devina primar de Slatina. Tin foarte mult la el, el a fost din generatia cu Scripcaru, cu Falca, generatia aceea care pe urma s-a afirmat si a castigat pe urma multe primarii. A trecut pe urma la PSD, la USL, nu stiu unde a trecut. Nu am nimic personal cu el. Eu ma gandesc la Romania. Cand ministrul de Finante este acuzat, in acel moment orice ministru de Finante pune pixul pe birou si pleaca din minister, pentru ca altfel afecteaza credibilitatea tarii”, a spus Basescu, la iesirea din sediul PMP.
Intrebat daca nu trebuia revocat pana acum Valcov, Basescu a raspuns: "Trebuia revocat imediat si sa ramana intr-un colectiv privat care contribuie la finalizarea Codului Fiscal. Dar sa nu mai intre in minister ca ministru". Mediafax.ro

finante acuzat
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1236 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008424 (s)