News Flash:

Opt membri ai Comisiei de Fond Funciar, inculpati in Dosarul Nana

13 Martie 2015
1490 Vizualizari | 1 Comentarii
Opt membri ai Comisiei de Fond Funciar a comunei Nana, intre care si primarul Gheorghe Dobre, sunt inculpati, in dosarul instrumentat de Parchetul de pe langa instanta suprema, privind posibila retrocedare ilegala a unor terenuri, procurorii schimbandu-le astfel calitatea de suspecti in acest caz.
Fata de cei opt membri ai Comisiei, dar si fata de alte trei persoane, s-a dispus punerea in miscare a actiunii penale. Altfel spus, procurorii au decis sa le schimbe calitatea din dosar, din suspecti in inculpati. Mai mult, fata de sase dintre ei s-a dispus luarea masurii controlului judiciar pentru 60 de zile.
Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie anunta, vineri, intr-un comunicat de presa, ca Tudorita Niculae, Florian Decu, Marius Gelu Neagu si Marian Dobre sunt cercetati penal sub acuzatia de constituire a unui grup infractional organizat, abuz in serviciu, fals in inscrisuri oficiale, fals intelectual, fals in inscrisuri sub semnatura privata, uz de fals, spalare a banilor, conflictul de interese si fals in declaratii.
Pe de alta parte, anchetatorii au pus in miscare actiunea penala fata primarul comunei, Gheorghe Dobre, el fiind inculpat de constituirea unui grup infractional organizat, abuz in serviciu, fals intelectual, uz de fals, spalare a banilor si conflict de interese. Mediafax.ro

gheorghe dobre
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1177 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008081 (s)