News Flash:

Basescu: Cuplul Ponta-Teodorovici pregateste lapte si miere curgand pe santuri, urmand dezastrul

26 Iulie 2015
1069 Vizualizari | 0 Comentarii
basescu amendat
Fostul presedinte Traian Basescu avertizeaza ca masurile populiste pe care le pregateste "cuplul de iresponsabili" Ponta-Teodorovici, pentru anul electoral 2016, vor avea un impact negativ ce ar putea aduce "dezastrul" in anii urmatori.
Intr-o postare pe Facebook, Basescu sustine ca "Romania a beneficiat de doua cupluri de iresponsabili majori in guvernele ultimei decade", riscand acum sa ajunga, din nou, in criza economica, astfel incat "drumul batatorit de greci pare a incepe sa fie inteles si de romani".
"Primul este cuplul consacrat Tariceanu-Vosganian, iar al doilea, in curs de afirmare si consolidare, este Ponta – Vilcov/Teodorovici. Primul cuplu, alaturi de BNR si bancile comerciale, au aruncat tara in aer (le duduia economia in cap) generind o crestere economica exploziva, dar nesustenabila, bazata pe un consum desantat in anii 2007-2008. Asa au vrut liberalo-socialistii sa castige alegerile din 2008, sacrificind tara”, spune fostul presedinte.
El precizeaza ca efectul a fost "prabusirea dramatica a economiei din anul 2009", iar cei care au avut de suferit au fost romanii care au traversat perioada dificila din 2010-2011.
"Al doilea cuplu, de data aceasta socialisto-liberal, Ponta – Vilcov/Teodorovici care “le da la oameni” (de aceasta data fara parteneriatul cu bancile in schimb in parteneriat cu „interesul national” al UNPR) se straduieste din toate puterile sa le faca romanilor, tot de dragul alegerilor, un an 2016 cu lapte si miere curgand pe santuri, similar anului 2008, urmand ca 2017 si 2018 sa fie foarte probabil anii dezastrului pentru romani", mai scrie Basescu.
Fostul sef al statului ii critica si pe "economisti propagandisti" care nu contribuie la dezbaterea publica a acestor probleme, tot asa cum nu a facut-o nici in 2008, pentru ca ar urmari "niste functii prin cabinete din umbra sau penumbra". "Singura problema este daca in 2017-2018 va mai exista in fruntea guvernului un al doilea Emil Boc care, de dragul tarii lui, sa se sacrifice politic pe altarul restabilirii echilibrelor macroeconomice", mai sustine Basescu. Mediafax.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1113 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005072 (s)