News Flash:

Bacalaureat 2022 | Ce subiecte au avut de rezolvat elevii la proba scrisa de limba si literatura romana

20 Iunie 2022
519 Vizualizari | 0 Comentarii
BAC 1

Marti, 21 iunie, este programata proba obligatorie a profilului (discipline, in functie de profil: Matematica si Istorie) iar miercuri, 22 iunie, va avea loc proba la alegere a profilului si specializarii. Proba la Limba si literatura materna se va desfasura joi, 23 iunie.

Le este interzis candidatilor la examenul de bacalaureat sa introduca in salile de examen ghiozdane, rucsacuri, sacose, posete. De asemenea, se interzice candidatilor sa comunice intre ei sau cu exteriorul, sa copieze, sa transmita materiale care permit copiatul sau sa schimbe intre ei foi din lucrare, ciorne, notite sau alte materiale care ar putea fi utilizate pentru rezolvarea subiectelor

Despre redactarea lucrarilor:

“Pentru redactarea unei lucrari scrise/rezolvarea subiectelor sunt prevazute trei ore, calculate din momentul in care s-a incheiat distribuirea subiectelor in sala de examen. Beneficiaza de prelungirea timpului de lucru, cu cel mult doua ore, candidatii pentru care s-a aprobat aceasta solicitare de catre comisiile judetene, in baza prevederilor Procedurii nr. 25.464/11.02.2022 cu privire la asigurarea conditiilor de egalizare a sanselor pentru elevii cu deficiente de vedere, deficiente de auz si tulburari de neurodezvoltare”, potrivit unui comunicat al Ministerului Educatiei.

Conform informatiilor Observator, elevii de clasa a 12-a au primit la Bacalaureat, la proba de limba si literatura romana, opera lui Ion Luca Caragiale, atat la real, cat si la uman. Acestia au trebuit sa vorbeasca despre particularitatile operei, respectiv sa caracterizeze un personaj.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1172 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008476 (s)