News Flash:

Babs sigur va fi geloasa! Cine este marea iubire a lui Dorian Popa. „Iubirea adevarata!”

2 Decembrie 2021
377 Vizualizari | 0 Comentarii
Dorian Popa

Dorian Popa este cunoscut in mediul online ca fiind vloggerul care nu se uita la bani pentru mofturile lui. Hatz-ul arunca cu miile de euro in stanga si in dreapta, iar de Ziua Romaniei s-a rasfatat cu o vacanta in Venetia. Ca de obicei, Dorian a vizitat cele mai cunoscute atractii turistice si a facut o multime de poze pentru comunitatea lui. 

Dorian Popa este un paradox. Desi promoveaza mult sportul si mancarea sanatoasa, vloggerul nu poate rezista tentatiei unui hamburger. Aflat departe de casa, Dorian a decis sa se delecteze cu unul dintre cele mai cunoscute preparate de tip fast-food. Aceasta s-a pozat in timp ce mananca cu pofta din hamburger si a recunoscut ca intre el si mancare exista o iubire adevarata. Cei care il urmaresc de ani buni pe Dorian, stiu ca acesta are o relatie cu Claudia Iosif. Cei doi nu obisnuiesc sa se afiseze foarte des impreuna, asa ca, de cele mai multe ori, fanii se intreaba daca nu cumva cei doi s-au despartit. 

Claudia Iosif a declarat ca nu-i place sa apara in lumina reflectoarelor. Mai mult decat atat, focoasa bruneta a explicat ca se focuseaza pe job-ul sau, iar lucrurile merg mai bine ca niciodata intre ea si Dorian Popa.

Popa face bani din piatra seaca, iar pe langa miile de euro pe care le produce lunar din social media, mai vine si Chelutu, patrupedul lui cu alte sute de mii de euro. ”Din vizualizari faci intre 7 si 15.000 de dolari pe luna si daca mai faci si publicitate bine gandita poti sa te duci intre 20 si 40.000 de euro pe luna, deci plus vizualizarile. Te duci undeva intre 30 - 50.000 si daca mai ai si contracte pe un an, cum am eu, sar de o suta lejer”, declara Dorian in podcastul Acasa La Maruta.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1140 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006203 (s)