News Flash:

Autorul crimei socante din Timisoara a fost prins. Motivul incredibil al omorului

11 Aprilie 2016
1341 Vizualizari | 0 Comentarii
crima politie
Rasturnare de situatie in cazul barbatului de 52 de ani ucis cu mai multe lovituri de cutit, vineri dimineata, pe strada Labirint din zona Dacia din Timisoara. Desi, initial, suspectul principal era concubina barbatului, pana la urma politistii au reusit sa il gaseasca pe criminal, un partener de pahar al celor doi concubini, care fusese invitat la acestia pentru o orgie sexuala.
Va reamintim ca, vineri, dimineata, politistii au fost sesizati de o femeie ca barbatul ei, in varsta de 52 de ani, a fost ucis cu mai multe lovituri de cutit. Cand politistii au ajuns la fata locului, femeia era atat de beata incat nu a putut sa le povesteasca nimic coerent. De altfel, in prima faza, ea a fost suspectul principal, mai ales ca vecinii spuneau ca in apartamentul celor doi certurile se tineau lant. Spre seara, cand femeia s-a mai trezit din aburii alcoolului, a putut sa le povesteasca anchetatorilor ce s-a intamplat de fapt, scrie tion.ro.
Asa au aflat acestia ca, de fapt, ucigasul este un barbat de 31 de ani, din Iasi. Femeia, victima si ucigasul au baut initial intr-un local din Piata 700, iar, la un moment dat, cei trei au decis sa mearga la victima acasa. Femeia acceptase sa faca sex cu ucigasul, iar concubinul ei nu avea nimic impotriva. Pana la urma, orgia s-a transformat in scandal, iar ieseanul l-a injunghiat pe barbatul de 52 de ani de mai multe ori. Pe manerele cutitelor folosite, criminalistii au gasit amprentele acestuia.
Imediat, politistii au inceput sa il caute pe adevaratul criminal si au reusit sa il gaseasca, sambata dimineata. El este acum audiat de procurori si urmeaza sa fie prezentat instantei cu propunere de arestare preventiva.

politistii sambata dimineata
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1148 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006209 (s)