News Flash:

INCREDIBIL! Rasturnare de situatie in cazul tinerei care a pretins ca a fost violata in parc. Ce s-a intamplat

8 Aprilie 2016
1004 Vizualizari | 0 Comentarii
violata2
O tanara de 17 ani, din Pischia, venita la Timisoara, a ajuns la Spitalul de Copii Louis Turcanu cu o hemoragie abundenta in 30 martie. A spus ca a fost violata de un necunoscut de aproximativ 40 de ani. Adevarul este insa altul.
Fata de 17 ani nu a fost violata in Parcul Botanic, asa cum spunea cand i-a pus in alerta pe oamenii legii, scrie opiniatimisoarei.ro. Oamenii legii au facut investigatii si au constat faptul ca actul sexual a fost cu consimtamantul tinerei. In plus, barbatul cu care adolescenta a intretinut relatii intime nu avea 40 de ani, asa cum a sustinut aceasta, ci era cu 25 de ani mai tanar.
„Referitor la fapta de viol reclamata, in data de 30 martie, ca s-ar fi produs in Parcul Botanic din municipiul Timisoara, va comunicam faptul ca, in urma cercetarilor efectuate de politistii Biroului de Investigatii Criminale s-a stabilit ca a fost un act sexual consimtit, intre doi minori de 15 si 17 ani. Acesta s-ar fi consumat intr-o locuinta situata pe raza municipiului Timisoara”, au precizat reprezentantii IPJ Timis.

fata parcul botanic
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1184 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007736 (s)