News Flash:

Atletico Madrid a castigat Supercupa Europei

16 August 2018
814 Vizualizari | 0 Comentarii
atletico

Atletico Madrid a invins-o pe Real Madrid, cu 4-2, si a castigat Supercupa Europei pentru a treia oara in istorie. Partida s-a disputat pe Lillekulla Stadium din capitala Estoniei, Tallinn.
Atletico Madrid a mai castigat trofeul in 2010 si 2012, de fiecare data in calitate de detinatoare a Ligii Europa. De altfel, Atletico era ultima castigatoare a Ligii Europa care se impusese in Supercupa, in 2012.

Golurile au fost marcate de Diego Costa ('1 si '79), Saul ('98) si Koke ('104), pentru Atletico, respectiv Benzema ('27) si Ramos ('63 - penalty).

Diego Costa a preluat o pasa lunga de la Godin, l-a pacalit pe Ramos, a trecut si de Varane si a sutat puternic, din unghi, in vinclul portii, deschizand scorul. Karim Benzema a egalat din centrarea lui Gareth Bale, acesta avand sa fie scorul pauzei.
In repriza secunda, Ramos si-a adus echipa in avantaj, din penalty, dupa un hent al lui Juanfran, dar acelasi Diego Costa a marcat pentru Atletico si a egalat din fata portii goale, acesta avand sa fie scorul dupa 90 de minute.

In prima repriza a prelungirilor s-a decis castigatoarea, cand Saul si Koke au marcat pentru Atletico, primul reusind o adevarata bijterie de gol.

Real a castigat in sezonul precedent Champions League pentru a treia oara consecutiv, in vreme ce Atletico a castigat Europa League, pentru a treia oara in istorie.

A fost a patra intalnire in ultimele cinci editii ale Supercupei Europei intre doua formatii spaniole. Insa a fost pentru prima data cand cele doua forte ale Madridului si-au disputat acest trofeu.

Arbitrul roman Ovidiu Hategan a fost arbitru de rezerva, cu toate ca nu a fost selectionat pentru Campionatul Mondial din Rusia.


atletico madrid tallinn atletico
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1337 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005496 (s)