News Flash:

Atentionare de calatorie in Franta!

26 Mai 2016
1244 Vizualizari | 0 Comentarii
air fraance
Principalul sindicat din Franta a anuntat o vasta miscare sociala pe intreg teritoriul acestei tari, care va afecta aprovizionarea cucombustibil, multe dintre rafinarii fiind deja in greva, informeaza Ministerul Afacerilor Externe (MAE) intr-o atentionare de calatorieemisa astazi.

"Transporturile in comun (metrou, RER, tren) sunt perturbate. Pe site-ul retelei nationale de cai ferate franceze, SNCF, a fost deja postata comunicarea ca, pentru 26 mai 2016, persoanele care au programate calatorii in aceasta perioada sa-si verifice orarul deplasarilor prin compania de transport. Totodata, pe site-ul companiei aeriene Air France a fost postat un comunicat din care reiese ca, pe fondul miscarii de greva a Aviatiei Civile, se are in vedere o adaptare a orarelor de zbor pentru cursele cu plecare de pe aeroportul Paris - Orly, prevazandu-se pentru data de 26 mai 2016 anularea a aproximativ 15% din zborurile cu decolare de pe acest aeroport", precizeaza MAE.

Aceeasi sursa mentioneaza ca vor fi operate totalitatea zborurilor cu plecarea de pe aeroportul Charles de Gaulle, precum si a zborurilor de lung curier, dar sunt propuse o serie de masuri comerciale alternative pentru amanarea sau modificarea zborurilor. Cetatenii romani care au programate deplasari in aceasta perioada sunt sfatuiti sa-si reconfirme orarul de zbor prin compania de transport.

sindicat franta miscare sociala teritoriul aprovizionarea combustibil
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1302 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005400 (s)