News Flash:

Cel putin 45 morti in Yemen, in urma a doua atentate sinucigase

23 Mai 2016
1058 Vizualizari | 0 Comentarii
atentat sinucigas
Cel putin 45 de persoane au murit luni la Aden, in urma a doua atentate sinucigase care au vizat grupuri de tineri ce doreau sa se inroleze in fortele armate, informeaza Associated Press pe pagina electronica, citand surse neidentificate din cadrul fortelor de securitate yemenite.
Stat Islamic a emis un comunicat, postat pe conturile gruparii teroriste de pe retelele de socializare, in care se afirma ca atacul a vizat "armata apostata a Yemenului" si a identificat atacatorul care a detonat o vesta cu explozibil ca fiind Abu Ali al-Adeni, anunta Reuters.
Un prim atentat, cu masina capcana, a vizat un centru de recrutare al armatei, provocand moartea a peste 20 de persoane.
Un al doilea atentat a avut loc in districtul Khormaksar al orasului Aden, unde un terorist sinucigas si-a detonat vesta cu explozibil pe care o purta, ucigand cel putin 25 de tineri, potrivit Sputnik News online.
Statul Yemen este scena unui conflict civil sangeros, guvernul recunoscut in plan international se confrunta cu rebelii houthi, care sunt sustinuti de unele unitati militare fidele fostului presedinte yemenit Ali Abdullah Saleh.
Mai mult, in tara sunt active si o serie de grupari teroriste, inclusiv Al Qaeda si Stat Islamic.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1286 (s) | 43 queries | Mysql time :0.009751 (s)