News Flash:

ATENTIE! TEAPA CU MASINA DE CUSUT GERMANA revine. S-a umplut orasul de anunturi date de un „colectionar neamt“. Iata cat de usor poti fi pacalit

15 Iunie 2017
1129 Vizualizari | 0 Comentarii
masina de cusut
A revenit in Timisoara colectionarul“ de masini de cusut germane, care este in cautare de noi naivi. Cand vad acest anunt, multi detinatori de astfel de masini de cusut cred ca au facut afacerea vietii lor.

Cristian Brancovan, cunoscut si ca „vanatorul de hoti” pentru campania dusa impotriva hotilor de buzunare din Timisoara, a postat pe pagina sa de Facebook o atentionare, legata de afisele care au impanzit stalpii din oras. A revenit “colectionarul” de masini de cusut germane, care este in cautare de noi naivi. In trecut a existat metoda de inselatorie cu masini de cusut Singer. Se pare ca teparii au renuntat la acest nume, cautand pur si simplu masini de cusut germane.     “Teapa . S-a umplut orasul de astfel de anunturi. german inchide telefonul cand ii vorbesti in germana. Share-ul nu e suficient, asa ca va rog sa le rupeti, deoarece publicul lor tinta sunt parintii dar mai ales bunicii vostri!”,  a scris Brancovan.   “Colectionarul” lipeste anunturile pe stalpii de electricitate, se gasesc in statiile RATT, la semafoare. Mesajul este: “Colectionar german cumpar masini de cusut marci germane vechi. Ofer 55.000-65.000 de euro. Plata pe loc. Telefon…”.
Cum functioneaza aceasta metoda de inselatorie. Cand vad acest anunt, multi detinatori de astfel de masini de cusut cred ca au facut afacerea vietii lor. Dupa ce suna la numarul de pe afis afla ca lucrurile nu stau chiar asa simplu.
“Persoana care suna la numarul de telefon din anunt este rugata sa comunice seria masinii de cusut. Dupa aceea, i se spune ca, intr-adevar, detine o masina de cusut originala, insa vrea sa cumpere numai cate doua, cu seriile apropiate. Cand cel care vrea sa-si vanda masina de cusut veche cu 40.000 de euro spune ca nu are nici cea mai mica idee unde poate gasi alta cu serie apropiata, persoana de la capatul firului ii va spune ca, din fericire, chiar stie o persoana care detine masina dorita”, aflam de pe site-ul infoalert.ro.    Politistii spun ca vanzatorul este instiintat, in cele mai multe cazuri, ca persoana care vinde „perechea“ masinii de cusut este in varsta sau cu dizabilitati, nu poate pleca de acasa si vinde masina la un pret „modic“, intre 1.000 si 1.500 de euro. 
  “Cel care spera ca se va imbogati vanzand o vechitura va face un calcul simplu si va constata ca, daca vinde doua, va avea un profit de cel putin 65.000 de euro. Persoanele care cad in aceasta capcana cumpara masina de cusut, dupa care suna , insa la acel numar de telefon nu mai raspunde nimeni. Astfel, banii intra in buzunarele escrocilor, care nu fac altceva decat sa vanda o vechitura cu un pret cuprins intre 1.000 si 1.500 de euro”, mai aflam de pe infoalert.ro. 

timisoara colectionarul masini germane cristian brancovan semafoare
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1165 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005105 (s)