News Flash:

ATENTIE! Ce patesc timisorenii care tin la bloc mai mult de doua animale de companie

9 Mai 2016
977 Vizualizari | 0 Comentarii
animale7
In primavara anului 2013, consilierii locali au aprobat o hotarare de consiliu care spune ca detinatorii de animale de companie din Timisoara nu au voie sa creasca mai mult de doua animale de companie intr-un apartament sau intr-o curte comuna. Amenzile pentru cei care au mai mult de doua animale au fost stabilite intre 800 si 1.000 de lei.
In ultimul an, din ianuarie 2015 si pana in februarie 2016, politistii locali au dat numai 34 de sanctiuni in acest sens. Au facut si putin peste 200 de controale, pentru a vedea daca timisorenii si-au inregistrat animalele de companie in Registrul deschis la Primaria Timisoara.
„In anul 2015 si ianuarie 2016 au fost aplicate un numar de 34 sanctiuni in valoare de 4.800 lei, persoanelor care detin mai mult de doua animale de companie intr-un apartament sau in curtea comuna si nerespectarea normelor de igiena in zonele comune din imobil. Politistii locali au efectuat un numar de 223 verificari, atat din oficiu, cat si in urma sesizarilor de la cetateni, cu privire la detinerea documentatiei de inscriere in Registrul animalelor de companie de la Primaria Timisoara, la Directia de Mediu”, au declarat, pentru tion.ro, reprezentantii Politiei Locale Timisoara.
Potrivit legii, timisorenii sunt obligati sa-si sterilizeze patrupedele care nu sunt de rasa, in caz contrar fiind pasibili de amenzi, acestea fiind stabilite intre 500 si 1.000 de lei. Autoritatile locale vorbeau si despre o taxa anuala pentru cei care stau la casa si cresc mai mult de patru animale de companie, dar pana la urma aceasta nu a mai fost stabilita.

primaria timisoara
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1613 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005309 (s)