News Flash:

Asistent maternal, cercetat dupa ce i-a rupt mandibula sotiei, in fata copiilor pe care ii ingrijea

15 Septembrie 2015
1022 Vizualizari | 0 Comentarii
smurd21
Un barbat din judetul Vaslui, asistent maternal profesionist, este cercetat de politisti pentru violenta in familie, dupa ce si-a batut sotia, provocandu-i o fractura de mandibula, in fata celor doi baieti pe care ii avea in ingrijire, acestia fiind preluati de autoritati.
Potrivit reprezentantilor Politiei Judetene Vaslui, ancheta in acest caz a fost declansata in urma unui apel la 112 facut de fiica de 18 ani a asistentului maternal, care a solicitat interventia fortelor de ordine dupa ce barbatul, care consumase alcool, si-a batut sotia, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Politistii care au intervenit au constatat ca barbatul, in varsta de 43 de ani, care avea spre ingrijire de la Protectia Copilului Vaslui doi baieti de 9 si 16 ani, si-a lovit sotia cu pumnii in fata, provocandu-i o fractura de mandibula.
Femeia a refuzat, initial, sa mearga la spital, mutandu-se cu copiii la o ruda din sat, dar a doua zi nu a mai suportat durerile si s-a dus la Spitalul de Urgenta Barlad, medicii de aici luand decizia de a o transfera la Clinica Buco-Maxo-Faciala Iasi pentru a fi operata.
"In cauza, s-a intocmit dosar penal pe numele barbatului de 43 de ani pentru violenta in familie. Odata cu internarea femeii in spital, minorii aflati in plasament au fost preluati de reprezentantii Directiei pentru Protectia Copilului Vaslui, in timp ce copiii victimei si agresorului au ramas in grija unor rude", a declarat, luni, corespondentului MEDIAFAX, purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Vaslui, Mihaela Straub.
Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului (DGASPC) Vaslui a inceput propria ancheta in acest caz, barbatul fiind reevaluat de specialistii institutiei pentru a se vedea daca mai indeplineste conditiile pentru a fi asistent maternal profesionist.
Mediafax.ro 
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1133 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007521 (s)