News Flash:

Arta picturii transpusa prin pictura pe numere

7 Iulie 2020
683 Vizualizari | 0 Comentarii
arch of triumph pictura pe numere

Obisnuim sa ne exprimam emotiile pozitive si negative cu ajutorul artei. Arta este cea care ne indeamna sa dam frau liber imaginatiei si creativitatii, creand opere care mai de care mai deosebite.

Arta in general este un subiect sensibil tocmai prin prisma emotiilor transmise. Asadar, fiecare opera in parte este subiectiva si fiecare privitor o poate vedea sau nu frumoasa. Fiecare dintre noi alege diverse forme ale artei prin care sa se exprime - unii aleg pictura, altii desenul, altora le place sa modeleze etc.

Pentru cei dintre noi care apreciaza pictura si doresc sa incerce aceasta activitate, Pictorul Fericit vine cu o provocare: pictura pe numere. Partea interesanta este ca acest tip de pictura nu se adreseaza numai persoanelor care s-au mai indeletnicit cu aceasta forma de arta, ci este pentru oricine.

Femei, barbati si copii - cu totii pot incerca sa finalizeze un tablou cu ajutorul picturii pe numere. Procedura este extrem de simpla si nu trebuie decat sa urmarim cu atentie numerele ce corespund fiecarei culori in parte si sa le asezam pe panza canvas cu ajutorul pensoanelor pe care le regasim in kit.

Picturile pe numere cu orase - o alegere potrivite pentru cei ce iubesc viata de oras

Asa cum iubim marea, muntele sau viata la tara, tot in acest fel putem sa fim atrasi de oras si de viata activa pe care acesta o implica. In mod normal, cei mai tineri dintre noi prefera sa se plimbe ore intregi de-a lungul strazilor si sa participe activ la viata de oras.

Pictorul Fericit isi intampina clientii cu o colectie deosebita de picturi pe numere cu orase. Astfel, putem opta pentru tablouri precum Walk in the dusk, London Street, Mini Big Ben, Romantic Path si multe altele, care mai de care mai colorate si mai pline de viata.

In cazul in care suntem pasionati de arhitectura veche, o varianta ideala pe care o putem alege este pictura pe numere cu Arcul de Trumf - Arch of Triumph. Si pe aceasta o regasim in oferta magazinului Pictorul Fericit.

Ce contine kit-ul de pictura pe numere si cum il putem comanda?

Kit-ul este special conceput in asa fel incat sa contina toate cele necesare realizarii unei picturi pe numere: panza canvas schitata in functie de sablon, 3 pensule de dimensiuni diferite, culorile in ulei numerotate, sablonul si o imagine din care rezulta tabloul asa cum va trebui sa arate la final.

Pictura pe numere se realizeaza foarte usor, asezand pe panza canvas deja schitata culorile ce corespund fiecarui numar in parte. Nu este nevoie decat sa investim putin timp si atentie si totul va veni de la sine. In momentul in care terminam de realizat tabloul, il putem aseza intr-o rama achizitionata dintr-un magazin de profil si il putem expune acasa ori la birou.

Pentru a plasa o comanda, trebuie sa accesam site-ul oficial al magazinului Pictorul Fericit. De acolo alegem pictura preferata, iar aceasta ne va fi livrata intr-un ambalaj premium direct la adresa indicata de noi, printr-un curier rapid. De mentionat faptul ca beneficiem de transport gratuit pentru orice comanda, chiar si atunci cand comandam o singura pictura pe numere.


pictorul fericit
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1116 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004850 (s)