News Flash:

Apa cu lamaie pentru slabit: care este de fapt adevarul?

2 Mai 2018
969 Vizualizari | 0 Comentarii
apa

Este la moda acum sa iti incepi ziua band un pahar de apa (de preferat calduta) in care ai stors o lamaie. Insa nu ducem prea departe aceasta moda?

Iata care sunt efectele pozitive si pe care le stii probabil deja: zeama de lamaie iti ofera o doza importanta de antioxidanti ce lupta impotriva cancerului, precum si un plus de energie datorita vitaminei C In plus, a bea un pahar de apa cu lamaie inseamna a da deoparte alte bauturi care eventual contin si zahar si astfel vei reduce un numar mare de calorii din alimentatie.
 
Insa nu vei slabi doar daca bei un pahar de apa cu lamaie dimineata pe stomacul gol, pentru ca viata este nedreapta. Si nu exista dovezi clare care sa ateste ca apa cu lamaie ajuta procesul de digestie si detoxificarea organismului, indiferent de ceea ce sustin unii oameni celebri.
 
In schimb trebuie sa tii cont de alte cateva aspecte daca te hotarasti sa urmezi aceasta dieta zilnica.
Iata mai jos care pot fi efectele adverse:
 
Arsuri la stomac
Prea multa apa cu lamaie iti poate provoca arsuri la stomac deoarece lamaia este unul dintre cele mai acide fructe.
 
Distruge smaltul dintilor    
Impatimitii lamaii trebuie sa aiba mare grija de dintii lor deoarece acest fruct extrem de acid, lamaia, poate afecta smaltul dintilor si se pot alege cu carii sau sensibilitate dentara. Pentru a evita acest lucru trebuie sa bei repede paharul cu apa asfel incat sucul de lamaie sa ajunga cat mai putin in contact cu dintii tai. Nu bea cu paiul cate putin toata ziua, in loc de apa.
 
Instaureaza plictiseala
Lamaia nu este placuta de toata lumea, iar daca vei bea in fiecare dimineata apa cu lamaie s-ar putea sa ajungi repede sa nu ii mai suporti nici mirosul. Daca tot vrei sa reduci din calorii, alege alte variante de bauturi, precum ceaiurile de plante, ceaiul verde sau apa cu alte fructe.
 


instaureaza plictiseala lamaia
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.4291 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005137 (s)