News Flash:

Masca de fata, dupa o reteta veche de 500 de ani, care iti intinereste tenul

29 Aprilie 2018
966 Vizualizari | 0 Comentarii
masca

Femeile din Anglia sunt cunoscatoare ale unei retete pentru realizarea unei masti de fata care efectiv intinereste tenul. Aceasta amsca de fata se realizeaza dupa o reteta veche de 500 de ani iar ingredieentele din care este formata au rolul de a curata, tonifia, si regenera pielea de pe fata.

Ai nevoie de o cana umpluta pana la jumatate cu fulgi de ovaz, peste care torni ulei de masline pana la umplere. La final, amesteci bine. Mai ai nevoie de o cana plina cu amestecul a 3 mere, o lingurita de miere si o lamaie, mixate la blender.
Este nevoie si de o a treia cana umpluta cu zer amestecat cu o lingurita de sare fina si o a patra cana cu ceai de musetel rece.

Cum se foloseste masca

Pasul 1: se aplica pe fata continurul primei cani si se maseaza cu degetele 3 minute. Se lasa sa actioneze 5 minute.
Pasul 2: Deasupra, se aplica amestecul din a doua cana si se maseaza fata timp de 3 minute. Se lasa iarasi sa actioneze 5 minute.
Pasul 3: Amestecul de pe fata se indeparteaza cu o discheta demachianta imbibata in continutul celei de-a treia cani. Apoi se aplica pe fata cu o alta discheta amestecul de zer cu sare si se lasa sa actioneze alte 5 minute.
Pasul 4: Toata fata se curata cu ajutorul ceaiului de musetel rece si se aplica o crema hidratanta de noapte.
Aceasta masca se foloseste de doua ori pe saptamana, pentru efecte incredibile.

sursa: lyla

 


masti fata
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1220 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004725 (s)