News Flash:

ANUNT TRIST pentru fanii lui Elton John

24 Ianuarie 2018
1066 Vizualizari | 0 Comentarii
eltyon john

Cantaretul britanic Elton John ar putea renunta la turnee dupa o cariera de 50 de ani, din cauza starii de sanatate proaste, dar si a vanzarilor slabe de bilete inregistrate de show-urile sale, potrivit The Mirror.
Surse apropiate artistului spun ca anuntul privind renuntarea la concerte este "iminent".

Starul a fost internat anul trecut la terapie intensiva, fiind diagnosticat cu o infectie bacteriana potential mortala, in timp ce sustinea un turneu in America de Sud. Elton John - care a inceput sa sustina turnee in 1970 - a spus atunci ca ar fi putut muri "foarte usor" daca nu ar fi fost supus unei interventii chirurgicale.

De asemenea, in luna martie a anului trecut, Sir Elton declara ca vrea sa petreaca mai mult timp cu copiii lui. "Voi lua o decizie in urmatoarele sase luni, probabil. Voi vrea sa renunt la turnee - nu la cantat, ci la turnee. 70 de ani nu este acelasi lucru cu 60, nu inseamna acelasi lucru cu 50. Vreau sa petrec timp cu copiii", a spus, la momentul respectiv, Elton John.


Anul trecut, starul a anuntat o serie de 27 de concerte la Las Vegas, la Caesars Palace, programata in perioada 11 octombrie 2017 - 2 martie 2018. Insa, dupa ce s-a imbolnavit, in aprilie, artistul a anuntat ca isi anuleaza o serie de show-uri.

Intr-o cariera de cinci decenii, Elton John, in varsta de 70 de ani, recompensat cu cinci premii Grammy, a reusit sa vanda peste 250 de milioane de albume in toata lumea si a avut peste 50 de hituri TOP 40, devenind unul dintre cei mai de succes cantareti ai tuturor timpurilor. Elton John a fost unul dintre cele mai importante nume ale muzicii in anii '70, cu sapte albume consecutive No. 1 in Statele Unite si sase single-uri No. 1. Succesul sau a avut un impact puternic in muzica pop si a condus la cresterea popularitatii pianului in rock'n'roll.

El continua sa fie un simbol al vietii publice si a fost foarte implicat in lupta anti-SIDA, dupa sfarsitul anilor '80. A fost inclus in Rock and Roll Hall of Fame in 1994 si a fost numit Cavaler al Ordinului Imperiului Britanic in 1998.

Din 1993, Elton John are o relatie cu producatorul si regizorul de documentare canadian David Furnish, cu care s-a casatorit oficial in 2014, dupa ce, cu noua ani inainte, incheiasera o uniune civila. Cei doi au doi copii, Zachary, in varsta de sapte ani, si Elijah, in varsta de cinci ani, ambii nascuti de mame surogat.


the mirror starul elton john
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1340 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007413 (s)