News Flash:

Anunt surprinzator facut de Sanziana Buruiana

10 Ianuarie 2016
1802 Vizualizari | 0 Comentarii
sanziana buruiana mama
Sanziana Buruiana a devenit mamica in urma cu doi zile. Blondina nu isi mai incape in piele de fericire si a tinut sa impartaseasca acest lucru si cu prietenii sai virtuali.

Vedeta spune ca nu exista un sentiment mai frumos ca acela pe care il are o mama, ba chiar are multe motive de bucurie. Micuta ei s-a nascut in zodia capricornului, iar acest fapt o bucura tare mult pe proaspata mamica. "'Neata. In primul rand va multumesc din suflet pentru toate urarile, toate mesajele superbe primite de la voi. Nimic pe lume nu se compara cu bucuria de a avea un copil. Este un sentiment ce nu poate fi descris in cuvinte. Am o intrebare pentru mamici: Cine mai are copilasi nascuti in zodia capricornului?", a scris Sanziana pe pagina unui site de socializare.

Sanziana Buruiana a devenit pentru prima oara mama pe data de 7 ianuarie. Blonda a dat nastere unei fetite ce va purta numele de Izabela Stefania Ioana. La scurt timp dupa ce a venit pe lume, micuta a primit cadou un medalion. Sanziana Buruiana si Nicolae Zuluf s-au cununat religios in octombrie 2015 si formeaza un cuplu de doi ani de zile.

sanziana buruiana nicolae zuluf
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1399 (s) | 32 queries | Mysql time :0.019592 (s)