News Flash:

Anunt cutremurator al unui medic din Timisoara: ”Toti bolnavii de COVID-19 care au ajuns in Terapie Intensiva au fost nevaccinati sau incomplet imunizati”

17 Septembrie 2021
481 Vizualizari | 0 Comentarii
medic

Marturie cutremuratoare a unui medic din Timisoara. Amin Zahra, medic la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Timisoara, spune ca toti bolnavii de COVID-19 care au ajuns in Terapie Intensiva au fost nevaccinati sau incomplet imunizati. Printre cei care au ajuns la ATI si au pierdut lupta cu virusul au fost numerosi tineri fara afectiuni dar nevaccinati, a spus medicul in mesajul postat pe RO Vaccinare, platforma nationala de informare cu privire la vaccinarea impotriva COVID-19.

„Pentru ca au inceput sa apara tot felul de informatii incorecte, as vrea sa lamuresc o parte din ele.

Pe data de 10 septembrie, cand am predat garda, erau 12 pacienti in ATI covid, dintre care, doar un singur pacient fusese vaccinat cu Johnson pe data de 26 august si acesta avea si alte comorbiditati .

Probabil va intrebati daca am avut pacienti tineri nevaccinati, fara boli asociate, care au facut forma severa sau care au decedat?!

Ei bine, da! Am avut!

Va intrebati daca am avut pacienti vaccinati in terapie intensiva?

Da, am avut!

Dar 99% au avut schema incompleta sau au facut boala in perioada vaccinarii si toti au avut boli asociate decompensate.

In schimb, nu am avut nicio persoana tanara, aparent sanatoasa si vaccinata in terapie intensiva!

Stateam de vorba cu o doamna in varsta de 47 ani, mama, sotie si cu parintii in viata, care mi-a zis: “Nu-mi fac griji pentru sotul si parintii mei, dar cui las cei 3 copii, cine va avea grija de ei?!”.

Si acum, va intreb eu: Merita sa va riscati viata si sanatatea, doar pentru ce spune medicul x, care nu a vazut un pacient de covid in viata lui, dar este mai “vocal”?! Sau pentru ce spun toti formatorii de opinii, care vor sa iasa in evidenta cu orice pret?!

Sa stiti ca intr-adevar noi avem un interes cand va dorim vaccinati si interesul este acela sa nu mai vedem atata suferinta!!!

Si pana la urma, cred ca imi sta mai bine in costumul de spital, decat in combinezon.” dr. Amin Zahra, medic la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Timisoara.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1190 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004898 (s)