News Flash:

Anna Lesko, detalii picante din dormitor. Cine a satisfacut-o mai mult, Irinel Columbeanu sau Codin Maticiuc

23 Iunie 2022
618 Vizualizari | 0 Comentarii
Anna Lesko

Anna Lesko intruchipeaza imaginea femeii cu un sex-appeal extrem de ridicat. Tocmai datorita acestui atul cel mai probabil, focoasa blondina a reusit sa bifeze nume importante de barbati cu care a avut o relatie amoroasa. Printre acestia se numara Codin Maticiuc, Alex Erbasu, Sabin Ilie, Elan Scwartzenberg , Alin Cocos sau Irinel Columbeanu. 

Faptul ca Anna Lesko a avut o viata amoroasa destul de nabadaioasa nu mai e un lucru care sa ne uimeasca. A avut relatii amoroase cu Irinel Columbeanu, Codin Maticiuc si Marian Ionescu. Mereu directa si cu vorbele la ea, diva nu s-a sfiit sa vorbeasca despre barbatii din viata ei si despre experientele intime pe care le-a avut cu acestia. 

De curand Anna Lesko a dezvaluit care dintre acestia a reusit cel mai bine sa o multumeasca la capitolul amor. In mod surprinzator, artista l-a denumit pe Codin Maticiuc ca fiind expertul in dragoste. Despre Irinel, vedeta nu a avut prea mari cuvinte de lauda, semn ca afaceristul nu se ridica deloc la performantele dorite de ea. 


Cel care i-a oferit cele mai fierbinti nopti Annei Lesko este nimeni altul decat Codin Maticiuc. Dupa cum se pare, actorul a facut o treaba foarte buna. Codin Maticiun este unul dintre cele mai controversate personaje din showbizul de la noi. Craiul de Dorobanti s-a iubit cu aproape toate vedetele si considera ca fiecare, in parte, a contribuit la evolutia lui ca barbat si nu numai. 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1085 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004119 (s)