News Flash:

Angajatii unei televiziuni din Romania intra in greva

6 Aprilie 2016
1077 Vizualizari | 0 Comentarii
post tv
Unul dintre posturile TV din Romania care detin drepturile de transmisie pentru meciurile din Liga I, respectiv Look TV are probleme mari. 

Surse media sustin ca toti angajatii vor intra in greva generala, iar postul nu va mai putea emite incepand de miercuri de la ora 20:00.

"Este o decizie pe care am luat-o pentru ca ne-am saturat sa fim amanati cu lunile de catre sefii postului! Avem restante salariale de doua luni de zile si nu mai avem din ce sa traim! Avem rate, familii, fiecare om are nevoile si probleme lui. Am anuntat conducerea postului ca vom intra in greva generala! Postul Look TV nu va mai emite incepand de miercuri seara incepand cu ora 20:00", au anuntat angajatii postului.

Daca situatia nu se va rezolva in cel mai scurt timp, problemele pentru Look TV ar putea fi mai mari. Postul, care transmite alaturi de Digi si DolceSport meciurile din prima liga, este detinut de Intel Sky Broadcast (ISB). Conform contractului incheiat intre ISB si Liga Profesionista de Fotbal, detinatorul de drepturi este obligat sa transmita meciurile din Liga 1 pe canalul propriu. George Petrule, directorul de programe la Look TV, dar si Rares Pop, directorul tehnic al postului, au plecat de la Cluj la Bucuresti pentru a discuta si rezolva problemele angajatilor din Capitala.

"Pana nu ne primim banii restanti nu vom reincepe emisia postului! Daca nu luam o masura dura impotriva celor care-si bat joc de noi cu lunile, nu vom putea rezolva nimic", ameninta angajatii.

greva generala restante salariale look tv
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1123 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005808 (s)