News Flash:

Andreea Marin din nou bucuroasa. Vrea sa aiba din nou copii

13 Iulie 2021
493 Vizualizari | 0 Comentarii
Andreea Marin

Andreea Marin este una dintre cele mai cunoscute femei din tara. Desi a avut parte de dezamagiri in plan emotional, traieste acum o frumoasa poveste de iubire alaturi de Adrian Brancoveanu. Ea isi doreste sa mai aiba copii cu iubitul ei, desi mai are o fiica biologica, pe Violeta. Totusi, ea mai are doi copii, de care nu multi stiu.

Andreea Marin a adoptat doi copii
Andreea Marin este o femeie cunoscuta, care se bucura de mare succes si are o multime de fani. Daca ea are tot ce isi doreste, a demonstrat de foarte multe ori ca este o persoana cu un suflet mare si vrea sa ii vada si pe altii fericiti.

Astfel, Zana si-a dorit sa ajute asa cum a putut de cate ori a avut ocazia. Printre faptele sale bune se numara si adoptia a doi copii, lucru pe care nu multi il stiu. Cand a mers in Africa, a ramas surprinsa de povestea unei fetite, pe care a adoptat-o de la distanta. La fel a facut si cu un baiat din China. Se ocupa de cei doi atat in ceea ce priveste educatia lor, cat si din punct de vedere financiar, desi nu le este aproape fizic prea mult.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1209 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005040 (s)