News Flash:

Andreea Balan da muzica pe imobiliare. Cat costa un apartament in Dubai, acolo unde vrea sa investeasca artista

18 Ianuarie 2022
454 Vizualizari | 0 Comentarii
Andreea Balan

Andreea Balan vrea sa calce pe urmele colegilor ei din showbiz si se lanseaza in domeniul imobiliar. Artistei i-a mers bine si in pandemie, dar nu poate nega ca majoritatea banilor i-au venit din contracte de publicitate si nu din muzica. Avand in vedere ca Denisa de la Bambi a renuntat la muzica si a cumparat si ea un apartament in Dubai, Andreea are si ea toate sansele sa dea lovitura.

Andreea Balan este plecata in vacanta si, in timp ce unii ar profita din plin pentru a se relaxa, artista a decis sa imbine utilul cu placutul. Astfel, surse din anturajul spun ca aceasta are de gand sa se implici in imobiliare si nu oriunde, ci in Dubai. Prima data, artista a mers in Dubai cu cele doua fetite si a recunoscut ca cele mici sunt foarte atrase de destinatia luxoasa. Cum finantele nu sunt, momentan, o problema, Andreea are de gand sa investeasca si sa isi cumpere un apartament pe care sa il plateasca in rate. 

Andreea Balan le-a marturisit ulterior fanilor ca atat ea, cat si cele doua fetite ale sale, se simt de minune in Dubai.

“Pentru ca ne-a placut foarte mult cand am fost aici in Dubai in vacanta si de ce nu sa avem si noi aici o locatie, un apartament in Dubai, ca sa venim iarna 2-3 luni, jumatate de an si sa stam aici. Investitia ar fi ceva, se poate plati in rate, doi ani de zile. Asa ca ma voi gandi serios”, a spus Andreea Balan pe Youtube.

 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1346 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005626 (s)