News Flash:

Anamaria Prodan, din ce in ce mai acida la adresa Corinei, iubita lui Laurentiu Reghecampf. „Nu orice cartof ajunge star chips”

6 Decembrie 2021
674 Vizualizari | 0 Comentarii
Anamaria Prodan

Cine ar fi crezut ca Laurentiu Reghecampf si Anamaria Prodan, unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul din showbiz-ul de la noi vor ajunge la cearta, cu atat mai mult la un divort. Primele semne au inceput cu cateva luni in urma, dar atunci Anamaria Prodan declara ca Reghe este barbatul ideal si cel mai bun sot.

Inevitabilul s-a produs in familia Reghecampf. Daca acum cateva luni divortul parea doar o speculatie, acum se pare ca lucrurile sunt din ce in ce mai serioase, iar cel care a facut primul pas a fost chiar Reghe. Aceasta a decis sa puna capat oficial relatiei cu Anamaria pentru ca situatia deja s-a complicat, iar iubita lui este insarcinata

Anamaria Prodan s-a saturat sa se discute mereu despre divortul ei de Reghecampf. Impresara vrea sa aiba parte de liniste, astfel incat sa se poata ocupa de adevaratele probleme. Din pacate, dorinta ei nu poate deveni realitate prea curand, caci toata lumea este curioasa de ce se intampla in familia ei. Sexy impresara nu a mai rezistat si a rabufnit, postand un mesaj cu subinteles la adresa Corinei, iubita lui Reghe.

''Banii impresioneaza doar femeile lenese. Cand o femeie munceste din greu, un barbat cu bani este doar un bonus, nu o scara de urcare. Nu orice cartof poate ajunge star chips'', mesajul postat de Anamaria Prodan pe Instagram.


 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1251 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007087 (s)