News Flash:

Anamaria Prodan da, din nou, de pamant cu fostul ei sot. „Cap de pluta... in loc sa isi bage capul in nisip de rusine”

19 Ianuarie 2022
513 Vizualizari | 0 Comentarii
Anamaria Prodan

Anamaria Prodan tuna si fulgera din nou. Apele in scandalul dintre ea si Reghecampf par mai agitate ca niciodata, mai ales dupa ce acesta a postat ecografia copilului pe care il va avea cu Corina, iubita lui. Oricat de indiferenta a vrut sa para la inceput, sa pare ca Anamaria chiar este afectata de aceasta miscare a fostului ei sot si nu s-a ferit sa arunce in el cu vorbe dure.

Anamaria Prodan a fost contactata de cei de la Spy News pentru a oferi cateva declaratii si si-a asumat pana la final ceea ce va spune. In continuare, impresara se leaga de faptul ca Reghecampf nu mai este un tata bun pentru copii lui. Anamaria sustine ca acesta s-a schimbat enorm de cand a aparut in viata lui Corina, iar schimbarea nu este deloc una benefica. 

Familia lui este inca Reghe Jr., Sarah, Rebecca, Luca si Anamaria, caci nu a sosit nici primul termen al divortului. Caput de pluta a uitat sau nu a stiut notiunea de familie. La el, familiile sunt cu fiecare pe care-i gaseste prin baruri sau restaurante. El saracul se indragosteste si, daca are bani in buzunare, se indragostesc si femeile. Daca nu i se iau banii si este gonit ca un caine de la macelarie.
Cat creier trebuie sa ai sa pui pe Instagram ecografia amantei cand nu ti-ai vazut baiatul de 13 ani de un an. Fetele la fel, crunt si sadic. Ce suflet cumplit trebuie sa ai cand iti plange zilnic baiatul si refuza sa mearga la scoala de rusine! Ce inima trebuie sa ai sa ii refuzi baietelului tau sa te vada macar o secunda ca iti aduce covid… si sa minti orasul ca nu te lasa sotia si iti este frica ca te bate!

Sa te faci de ras sa publici fotografie ostentativ cu iubita baiatului tau, in plin scandal mediatic cu mama acesteia care nu este de acord cu ceea ce faci, care stie ce fel de "barbat" esti. Tu ca parinte care ti-ai bagat copiii nevinovati in firma amantei sau in zecile de firme pline ochi de nenorociri, este incredibil. Ce fel de parinte face asa ceva? Ce fel de parinte isi intoarce copiii impotriva parintilor? Este normal la tartacuta sa faca asa ceva caci a invrajbit si copiii lui unul impotriva celuilalt!

Sa dai in presa faptul ca sotia ta este implicata in orice se intampla azi cu tine si amanta... fotografiile din cluburi de noapte cu amanta ta, mai mult dezbracata decat imbracata, declaratii ale cuscrilor, declaratii ale prietenilor, descoperiri ale jurnalistilor despre trecutul amantei… caci te rade o tara intreaga ca ai promovat amanta ca academician cu aceste afaceri in China, ca ti-ai pus copiii in aceasta situatie cu firme deschise non stop, una dupa alta, majoritate cu probleme foarte grave… denota cumva inconstienta absoluta din partea unui asa zis "Parinte". Ce fel de tata sau barbat esti cand, pe langa furtul banilor premeditat de ani, banii copiilor tai, ajungi atat de jos. Sa-i si vorbesti urat in oras, caci " fetele nu sunt ale tale si nu te intereseaza de ele", dar le iubeai enorm prin reality show”, a declarat Anamaria Prodan, in exclusivitate pentru spynews.ro
 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1393 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005962 (s)