News Flash:

Anamaria Prodan continua sa comunice cu mama ei, Ionela Prodan. Ce i-a transmis aceasta in vis?

25 Octombrie 2021
516 Vizualizari | 0 Comentarii
Anamaria Prodan

Anamaria Prodan nu trece prin cea mai roz etapa din viata ei. Impresara este protagonista unuia dintre cele mai neasteptate divorturi de la noi, iar acum ii lipsesc mai mult ca niciodata sfaturile parintesti. Nu multi sunt cei care stiu ca Ana continua sa aiba o relatie speciala cu mama ei si nu de putine ori aceasta i s-a aratat in vise.

Anamaria nu este la primele ei carti. Impresara a mai lansat si in trecut astfel de memorii, iar acum vrea sa repete experienta. Anamaria lanseaza azi doua carti speciale pentru ea. Aceasta sustine ca nu a scris singura la ele; impresara continua sa comunice cu mama ei. Ionela Prodan apare destul de des in visele fiicei sale si ii da mereu sfaturi. Anamaria Prodan a povestit astfel de experiente in cartile ei. Pentru nerabdatori, Ana a dat un pic din casa si le-a spus ce ii asteapta in cele doua volume.


”Sunt mandra si sunt fericita ca lansez aceasta carte. De fiecare data cand o visez pe mama mea mi se intampla lucruri bune. Ma simt atat de linistita astazi caci moment mai bun pentru aceasta lansare nu putea sa vina pentru ca, in acest moment, da, sunt cea mai buna, da sunt numarul 1, si, da, sunt o invingatoare si voi merge demna mai departe alaturi de copiii mei”, a declarat Anamaria  pentru FANATIK.

Toata lumea o stie pe Anamaria ca fiind fiica Ionelei Prodan. Mergand pe premisa logica, toti fanii i-au spus Prodan, dar Anamaria de abia acum i-a lamurit pe toti. De fapt, numele ei nu a fost niciodata Prodan. Prodan i s-a atribuit prin asociere cu mama ei, dar nu are nicio legatura cu ce scrie la ea in buletin. Cei care o urmaresc pe Ana au ramas suprinsi sa afle ca numele ei este altul si ca are o poveste interesanta in spatele lui.


”Nu m-a chemat Prodan. Mi s-a zis pentru ca mama era Prodan. Eu sunt Anamaria Ionela Tanase de la nastere. Dupa primul sot, am schimbat actele si am fost Dumitrescu. Acum sunt Anamaria Ionela Reghecampf. Prodan n-am fost niciodata”, a spus Anamaria. 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1122 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006337 (s)