News Flash:

Anamaria Prodan a reactionat dupa ce pe internet circula imagini cu ea goala. „Cine le-a dat, o sa platească”

29 Noiembrie 2021
1399 Vizualizari | 0 Comentarii
Anamaria Prodan 1

Anamaria Prodan este din nou in mijlocul unui scandal de proportii. Nici bine nu s-a lamurit divergenta cu fostul sot, ca acum un alt conflict bate la usa. De cateva ore, pe internet circula cateva imagini cu sexy impresara dezbracata, asa ca fosta partenera a lui Reghecampf a luat atitudine.

Cineva o saboteaza pe Anamaria Prodan. Recent, internetul s-a umplut de poze cu sexy impresara in ipostaze sexy, fara haine. Anamaria este constienta de atuurile ei fizice, dar niciodata nu s-a afisat pe retelele sociale atat de indecenta sau fara haine. Vedeta nu a stat prea mult pe ganduri si si-a dat seama din prima ca singura persoana care avea astfel de poze in telefon este fostul ei sot, Laurentiu Reghecampf. Impresara nu are de gand sa renunte prea usor, asa ca va merge cat mai departe cu investigatia, iar cel responsabil de publicarea acestor imagini va plati cu varf si indesat.

”Nici nu stiu cum sa incep. In 49 de ani, nimeni nu si-a permis asa ceva! Nu au existat poze cu mine sa circule pe site-uri. Aceste poze au fost trimise exclusiv pentru sotul meu, Laurentiu Reghecampf, dupa ce venisem de la sala. El era singurul care le detinea. Nu am sa cred in viata asta ca el este cel care le-a trimis, cum incearca toti sa insinueze. Dumnezeu este mare si niciodata nu a permis sa mi se intample ceva rau, de aceea cine le-a furat si le-a trimis o sa plateasca cumplit, legal”, a declarat in exclusivitate pentru Spynews.ro Anamaria Prodan.

 


spynews ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1339 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007800 (s)