News Flash:

AMESTECUL MIRACULOS care iti salveaza viata. Iti trebuie doar doua ingrediente

11 Februarie 2016
36579 Vizualizari | 0 Comentarii
catina si miere

Pe langa faptul ca este un bun vaccin antigripal, catina "ginsengul romanesc" este un dusman pentru boli precum cele de piele, stres, anemie, hepatita si intareste inima. Fructele de catina pot fi consumate ca atare, in starea lor naturala, pot fi preparare cu miere sau sucul lor poate fi diluat cu apa. Catina are atatea proprietati incat poate face cat o mie de medicamente la un loc.

Iata cum sa prepari mixul din fructe de catina si miere, din care trebuie sa consumi cate o lingurita in fiecare zi, pe stomacul gol:

1. Spala bine fructele.

2. Pune-le la congelator, in pungi de plastic. 

3. A doua zi, scoate un pachet, pune fructele intr-un vas, toarna miere pana cand acestea sunt complet acoperite si depoziteaza-le la rece, in frigider. Poti sa folosesti blenderul pentru a obtine o pasta de catina cu miere. 

Probabil ca te intrebi care sunt restrictiile utilizarii acestei plante miraculoase. Catina poate avea efecte asupra coagularii sangelui atunci cand este luata ca medicament. Pentru persoanele cu hemofilie, de exemplu, nu este recomandata aceasta planta care poate incuraja hemoragia. De asemenea, se recomanda sa o eviti imediat dupa operatii. Un alt efect al catinei este scaderea tensiunii arteriale, asa ca daca stii ca esti hipotensiva, nu o consuma inainte de a te consulta cu un medic. Cat despre femeile insarcinate, inca nu s-au facut studii in acest sens, asa ca este mai bine sa nu consumi un produs ale carui efecte asupra sarcinii inca nu se stiu.


vaccin antigripal ginsengul romanesc boli
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1183 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005122 (s)